Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Vaterás kérdés. Szerintetek...

Vaterás kérdés. Szerintetek alkudhatok ilyenkor?

Figyelt kérdés
Ha fix áras egy termék, tehát nem is lehet rá licitálni, akkor írhatok az eladónak, hogy odaadná egy kicsit olcsóbban? Ilyenkor szoktak engedni valamennyit?
2011. dec. 19. 22:06
 1/8 anonim válasza:
Persze, írj rá hogy mennyiért vennéd meg. Én már egyeztem így meg eladóval. Ha nem adja annyiért, azt is valószínű megírja.
2011. dec. 19. 22:11
 2/8 anonim ***** válasza:
Persze. Az üzenetekbe beírod, hogy pl. 9ezerért odaadnád? Mondjuk egy 10-11ezres terméket.
2011. dec. 19. 22:23
 3/8 A kérdező kommentje:
Köszi szépen!
2011. dec. 19. 22:28
 4/8 anonim válasza:
Naná! Próba szerencse :)
2011. dec. 19. 23:01
 5/8 anonim ***** válasza:
Persze! Én már többször is megtettem :)
2011. dec. 20. 11:14
 6/8 anonim ***** válasza:
Igen, de természetesen az "ésszerű kereteken belül". Azért vannak olyan vevőjelöltek is, akik kissé elszálltak, sokan pár forintért akarnak venni termékeket, pedig attól jóval magasabb a reális ár. Olyat szoktak még kérdezni, hogy a fix árért postaköltséggel együtt odaadná-e. Persze fontos, hogy mennyi a postaköltsége az adott terméknek.
2011. dec. 20. 13:51
 7/8 anonim ***** válasza:
Én eladó vagyok és rühellem az ilyen kérdéseket. Általában tiltólistára teszem őket ha nagyon pofátlanok.
2011. dec. 20. 21:31
 8/8 anonim ***** válasza:
6. vagyok. Én is eladó vagyok (már 1000 fölötti eladással), ezért is írtam, hogy azt én sem szeretem, ha pofátlan, tehát ne akarjon "fillérekért" megvenni valamit, amiről mindketten tudjuk, hogy jóval többet ér. Ezeket én is rühellem. De olyanba bele szoktam menni, ha valaki pl. postaköltséges dolgot kér vagy esetleg azt válaszolom neki, hogy az ajánlott felárát állom pl. vagy ha minimális összeget alkud, én pedig már többször raktam fel a terméket, akkor oda szoktam adni olcsóbban.
2011. dec. 21. 10:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!