Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Teszvesz. Hogy oldjam meg?...

Teszvesz. Hogy oldjam meg? Bajban vagyok. Nem akarok negatív értékelést.

Figyelt kérdés

Suliban beléptem Teszveszre, egyik osztálytársam rálicitált egy pólóra és itthon néztem, hogy csak Budapesten vehető át. Kit kérjek meg, hogy menjen el érte és küldje el postán? Nincs 5 Ft a termék, de a postaköltséget és az átvételt kifizetném. Nem laktok véletlenül Budapesten? Előre is köszönöm:)

Irányítószám: 1115

2009. máj. 18. 14:45
 1/8 anonim ***** válasza:
házhoz szálitják, akár futár is viheti a címedre, csak egyeztessetek mely időpontban vagy otthon, ha nem vagy otthon, akkor találkozzatok a városban, vagy kérj meg valakit h maradjon otthon és vegye át a nevedben a terméket, vagy ott hagynak egy cetlit és később fel tudod venni a postánál.
2009. máj. 18. 14:50
 2/8 A kérdező kommentje:
Nem vagyok környékbeli, és a hölgy nem postázza:( Ez a problémám:( Köszi a választ!
2009. máj. 18. 15:01
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Biztos, hogy nem postáz? Megkérdezted?

Amúgy meg elmondhatod neki ugyanezt hidd el meg fogja érteni és nem fog negatívat adni. Emberek vagyunk.

2009. máj. 18. 15:07
 4/8 anonim ***** válasza:

Szia!

Irj a holgynek, hogy mit lehet tenni. Ha banki atutalassal vagy az o szamlajara valo befizetessel elore kifizeted a postakoltseget + a termek arat, nem hiszem, hogy ne kuldene el.

En is igy jartam egyszer, nem vettem eszre, hogy csak szemelyesen ad at (tolem 500 km-re), irtam neki, aztan kiderult, hogy o nem is tudta hogy ez igy van beallitva, es termeszetesen postazast is vallal.

2009. máj. 18. 15:27
 5/8 A kérdező kommentje:
Sajnos ő nem vállal:( Mert a kérdéseknél valaki megkérdezte:( Írtam neki levelet, hogy mi a helyzet, és írtam, ha úgy jó lenne, akkor egy jelképes összeget fizetek neki és a pólót nem kérem. Szerintetek ez így jó? Nem jár érte kitiltás?
2009. máj. 18. 17:06
 6/8 A kérdező kommentje:
Nem fogjátok elhinni:) Írt:) És egy jelképes összeg fejében elfelejtjük az egészet:) És úgy tekintjük, hogy az átvétel sikeresen megtörtént:) Köszönöm a válaszokat!
2009. máj. 18. 17:19
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Nehogy fizess neki, ha nem veszed át az árut!!

Semmi bajod nem lesz, ha kapsz egy negativ értékelést, hogy nem vetted át a terméket, amire licitáltál.

Irsz majd egy jellemzést, hogy nem olvastad el, hogy a hölgy csak személyes átvétellel adja oda az árut és kész.

Ilyenért nem fogják a fejed lekapni és az erkölcsi bizonyitványba sem kerül!!:)))

2009. máj. 18. 23:32
 8/8 anonim ***** válasza:

Megmondanad, ki ez a holgy, aki penzert felejt, de az arut nem adja oda? Nehezere esik postazni, mikor o mar elore megkapja a penzt?

Nem szeretnek nala licitalni..

2009. máj. 19. 09:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!