Paypall Egyenleg megtekintés?
Figyelt kérdés
Nemrég fizettem elő az egyik letöltő oldalon egy 48 órás letöltési lehetőségre.A lényeg,hogy paypal-al fizettem d e a paypal számlámon 0ft volt.Ez,hogyan lehet?Esetleg van olyan,hogy mínuszba megyek ha igen akkor azt hol tekinthetem meg?Mert párszor automatikusan utalt 10-10 eurokat ilyen letöltő oldalaknak míg az utalást le nem tiltottam.És tudni szeretném ha mínuszba vagyok tehát a paypalon hol lehet az ilyet megtekinteni?2011. dec. 11. 16:43
1/3 anonim válasza:
Ha hitelesítve van az itthoni bankszáláddal a PP, akkor arról emeli le az összeget.
2/3 anonim válasza:
a bankkartyadrol szedi le penzt, ha a paypalodon nincs
nekem a multkor felesbe szedte le :D (felet a szamlamrol-amennyi volt rajta, a maradekot meg bankkartyas fizeteskent)
3/3 A kérdező kommentje:
Igen hitelesítve van akkor megnyugodtam mert végül is hála az égnek nem nagy összegekről van szó.Nem örültem volna ha egyszerre küld ide valami nagyobb összeget,az eddigieket összeadva pl.Nos köszi
2011. dec. 11. 17:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!