Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Hogyan tudnék pénzt csinálni?

Hogyan tudnék pénzt csinálni?

Figyelt kérdés
17 éves leszek lassan, és elég szűkösen vagyok anyagilag..és most egy "váratlan" kiadás is útbaesett..:/
2011. dec. 5. 16:24
 1/7 anonim ***** válasza:
nem fogod elhinni.....meg biztos nem hallottad meg.......EL KELL MENNI DOLGOZNI.........
2011. dec. 5. 16:53
 2/7 A kérdező kommentje:

DE HOVA?

Hova vennének fel? :/

2011. dec. 5. 17:21
 3/7 anonim ***** válasza:
Meg kell tanulnod valamit, szóval használható tudásra kell szert tenned, ha lehet minnél egyedbb tudásra, pl tanulj meg egy nyelvet és menj el fordítani, tanulj meg játszani egy hangszeren és taníts, vagy tanulj meg autót polírozni, weblapot szerkeszteni stb stb stb
2011. dec. 6. 01:48
 4/7 A kérdező kommentje:

Erre gondoltam én is...

Angolból egész jó vagyok, vállaljak korrepetálást?

2011. dec. 7. 19:25
 5/7 Flector 67 ***** válasza:
Hát például.
2012. márc. 27. 07:32
 6/7 anonim ***** válasza:

Pénzt csinálni?

Lézernyomtatóval!

De az csak arra használhatod, hogy kiragaszd a szobád falára, különben sittre vágnak ;)

2012. márc. 27. 11:08
 7/7 anonim válasza:

Vaterázz! Ha vannak olyan cuccaid amik már nem kellenek add el vaterán, vagy ha van olyan turkáló / bolhapihac a környezetedben ahol viszonylag olcsón lehet jó ( márkás) cuccokat venni akkor vegyél és add el.

Én is ezt csinálom!

2012. márc. 27. 14:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!