Érdemes most lakást eladni?
Figyelt kérdés
Nem bírjuk sem fenntartani, sem kiadni.2009. máj. 14. 22:24
1/3 anonim válasza:
Sajnos nem érdemes ,mert nagyon pang az ingatlanpiac,és nagyon nyomott áron lehet eladni az ingatlanokat.
2/3 anonim válasza:
Első válaszoló: igen, ez van a köztudatban. De a gyakorlatban mégsem így van, egy halom eladott lakásról tudok (ügyvéd vagyok, szoktam szerződéseket is ellenjegyezni), mind a közelmúltban kelt el.
Ugyanis sokan kiveszik a pénzt a bankból és más értékpapírból - hát, az a piac szorult vissza leginkább - és átteszik ingatlanba, mert az értékálló befektetés.
3/3 anonim válasza:
Ismét én (előző): persze, nagyban függ attól, hogy milyen állapotban van a lakás és merrefelé helyezkedik el, na meg a fűtési és egyéb költségektől is.
Még panellakások is nagy számban mennek mostanában (főleg, hogy csökken a távfűtési díj a közeljövőben).
/nem vagyok ingatlanközvetítő, nem azért írom ezeket/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!