Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Diploma nélküliek. Ti hol és...

Diploma nélküliek. Ti hol és mit dolgoztok?

Figyelt kérdés
2011. dec. 4. 22:18
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
*,
2011. dec. 31. 22:31
 12/13 anonim válasza:

Nem tartom magam a világ közepének, de nem fogom letagadni hogy sokat tanultam.Gondolom te is sokat tanultál, neked sem csak úgy adták.

Az egy más dolog hogy lehet másképp kellett volna.

2011. dec. 31. 23:17
 13/13 anonim ***** válasza:

Én is büszke vagyok a teljesítményemre, nem is erről van szó. A gond az, hogy rengeteg diplomásnak derogál a munka, és most nem a dokkmunkáról beszélek.

Ebben a pillanatban egy budapesti szálloda recepciósa vagyok. A végzettségem sokkal messzebbre mutat ugyan, de mást nem találtam. A diplomás ismerőseim pedig nem értik miért vállalok be ilyen munkákat. Nem értésüknek hangot adván úgy, hogy nem dolgoznak már hosszú-hosszú hónapok óta. Nem azt mondom, hogy le kell ereszkedni a pokol legmélyebb bugyraiba, de ideig óráig a kisebb beosztást is értékelni kell, és onnan továbbépítkezni. Sokan nem így látják.

2011. dec. 31. 23:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!