15 éves (lehetőleg Budapesti) lányok! Ti mit dolgoztok idén nyáron, és melyik diákszövetkezetnél?
Azért kérdezem ezt, mert én is szeretnék dolgozni valamit a nyáron, de tanácstalan vagyok. :S
Köszönöm a válaszokat.
Én idén ismerősnél fogok dolgozni...de tudom ajánlani neked a Globe Mediát...neem diákszövetkezet de simán felvesznek:) engem is felvettek anno és már aznap kezdhettem is:)
Kaszásdűlönél van:)
ird be google be és kiadja:)
Sok sikert
Diák szövetkezetet ajánlom mindenki kerülje el, mert kihasználják az embereket. Nem szabad azt hinni, hogy érted van. A fizetésed nagy részét lenyúlják. Pl szórólap terjesztés: 1 Forint/darab. Jó vicc. Pláne, hogy a szövetség kap vagy 15 Forintot egy darabért.
Inkább keressetek rendes munkát!
F
Igen a diákszövetkezetek átverések:((
De a Globe Media nem!!!Nem diákszövetkezet,de mégis diákok is dolgozhatnak ott:)
És a csapat is nagyszerű:)
És a Globe Mediánál milyen lehetőségek vannak?
Mit lehet ott dolgozni, és hogy van a fizetés? Óra, vagy teljesítmény alapján? És kb. mennyi?
A neten semmit se találtam. =(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!