Elvesztettem a személyi irataimat, most mi lesz?
Elvesztettem a személyi igazolványomat, taj kártyámat...meg minden egyebet még a bankkártyámat is. Ott szerepeltek jelszók-kódok egy csomó mindent, tehát minden ami személyes. Most mit csináljak?
Személyi igazolványomnak van egy fénymásolata, azt elfogadják valahol, ha pl. küldenek pénzt nekem postai úton, postán elfogadják, fel tudom venni a pénzem?
az igazolványokat,iratokat sajnos egytől egyig mindet ujra kell csinálni,sok tízezres kiadás,én nemrég jártam így,50.000 volt mire mindenem meglett.
a jelszókat,kódokat meg kell változtatni...
fénymásolatokat meg nem fogadják el,ebben száz százalékig biztos vagyok... tehát rendőr ha megállít utcán,és igazoltat,tuti nem fogja elfogadni...postán se hinném,mert akkor gondolj bele...találsz egy személyit,lemásolod,vagy épp megtalálod valakinek a személyijének a másolatát,beviszed a bankba és felveszed vele az ő pénzét?Áhh.Ez kizárt,mint ahogy az is,hogy elfogadnák a fénymásolatot bárhol is hivatalos helyen.
Azt ugye tudod, hogy a lehető leghamarabb be kell jelentened a rendőrségen az irataid eltűnését, a visszaélések elkerülése érdekében?
A jelszavaidat és a pin kódodat papírra vetni pedig finoman szólva is ostobaság volt.
1 bankkártyákat azonnal letiltani
2 rendőrségen bejelenteni az iratok elvesztését
3 személyit hétfőn megcsináltatni az okmányirodában
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!