Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Elvesztettem a személyi...

Elvesztettem a személyi irataimat, most mi lesz?

Figyelt kérdés

Elvesztettem a személyi igazolványomat, taj kártyámat...meg minden egyebet még a bankkártyámat is. Ott szerepeltek jelszók-kódok egy csomó mindent, tehát minden ami személyes. Most mit csináljak?

Személyi igazolványomnak van egy fénymásolata, azt elfogadják valahol, ha pl. küldenek pénzt nekem postai úton, postán elfogadják, fel tudom venni a pénzem?

2011. dec. 4. 14:02
 1/7 A kérdező kommentje:
Lakcímemet igazoló hatósági igazolványomnak is van másolata valamint az adóigazolványomnak is.
2011. dec. 4. 14:03
 2/7 anonim ***** válasza:

az igazolványokat,iratokat sajnos egytől egyig mindet ujra kell csinálni,sok tízezres kiadás,én nemrég jártam így,50.000 volt mire mindenem meglett.

a jelszókat,kódokat meg kell változtatni...

fénymásolatokat meg nem fogadják el,ebben száz százalékig biztos vagyok... tehát rendőr ha megállít utcán,és igazoltat,tuti nem fogja elfogadni...postán se hinném,mert akkor gondolj bele...találsz egy személyit,lemásolod,vagy épp megtalálod valakinek a személyijének a másolatát,beviszed a bankba és felveszed vele az ő pénzét?Áhh.Ez kizárt,mint ahogy az is,hogy elfogadnák a fénymásolatot bárhol is hivatalos helyen.

2011. dec. 4. 14:07
 3/7 anonim ***** válasza:

Azt ugye tudod, hogy a lehető leghamarabb be kell jelentened a rendőrségen az irataid eltűnését, a visszaélések elkerülése érdekében?

A jelszavaidat és a pin kódodat papírra vetni pedig finoman szólva is ostobaság volt.

2011. dec. 4. 14:07
 4/7 anonim ***** válasza:

1 bankkártyákat azonnal letiltani

2 rendőrségen bejelenteni az iratok elvesztését

3 személyit hétfőn megcsináltatni az okmányirodában

2011. dec. 4. 14:44
 5/7 anonim ***** válasza:
mindent lekell tiltani, bank kártyád mellet meg pin kódot ne tárolj mert annak kb annyi leveszik simán róla a pénzed aki megtalálta, menj rendörségre és jelentsed hogy elhagytad
2011. dec. 4. 14:48
 6/7 anonim ***** válasza:
az elveszett okmányokat az okmány irodában kell bejelenteni múltkor voltam rendőrségen és már a portáról sorra hajtották el az embereket akik ez miatt jöttek.
2011. dec. 4. 18:30
 7/7 anonim ***** válasza:
Tényleg ilyen buták a magyar emberek? beszarás...
2011. dec. 4. 20:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!