Minden papírom elvesztettem, mi lesz most?
Figyelt kérdés
Sziasztok. 2 napja elvesztettem minden iratomat (személyi, diák, taj kártya, om kártya, lakcímkártya) Azt szeretném igazából megtudni hogy mivel vonattal járok iskolába így diákbérletem volt, most ugye nincs diákom így nem is tudok bérletet venni, Komáromba pedig nagyon drága a mindennapi retúr jegy, szóval azt szeretném megtudni hogy ilyenkor az iskolában mit tudnak tenni az ügy érdekében? Mert gondolom ideiglenes diákot nem fognak tudni adni. Az a baj hogy holnap már kellene is egy diákot helyettesítő papír vagy más amit elfogadnak a vonaton addig amíg nem lesz kész az új diákom, ezt meg tudják oldani az iskolában?2010. febr. 7. 19:06
1/3 anonim válasza:
Suliban adnak ideiglenes diákot amig elkészül az uj.
2/3 A kérdező kommentje:
De rögtön aznap amikor bejelentem hogy kellene egy új, meg egy ami addig azt helyettesíti?
2010. febr. 7. 19:55
3/3 anonim válasza:
Ideiglenes diákot azonnal adnak. Jelentsd be holnap, és ez a gond megoldódik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!