Ez azt jelenti hogy már holnap kiszállítják? (FELPONTOZLAK ha válaszolsz)
Rendeltem a neten egy terméket, és ma ezt a levelet kaptam :
Az Ön által rendelt termék megérkezett, a mai napon átadtuk a futárszolgálatnak. A futárszolgálat a rendeléskor megadott címre szállítja a csomagot.
A kézbesítés optimális ideje 1 munkanap.
Ez azt jelenti hogy már holnap kiszállítják? Vagy pénteken? (most rendeltem először az interneten, nem vagyok gyakorlott az ilyen dolgokban...)
Ha a mai nap átadták a futárszolgálatnak, akkor az holnapra oda fog érni hozzád. Lehet reggel már csenget is a futár.
Nem kell idegeskedned, ez a legegyszerűbb vásárlási forma. Én gyakran rendelek net-ről, és még sosem csalódtam.
Köszi a választ.Megkaptad a zöld kezet. ;) .
13:53-kor küldtél ezt a levelet. Azért "idegeskedem", mert délelőtt nem leszek itthon, csak délután 1-től,és nincs aki átvegye a csomagot.
:( Én sem tudtam hogy holnap nem leszek itthon, ma tudtam meg.
A válaszíró 91%-ban hasznos válaszokat ad.
köszi a választ
Tényleg megkapod holnap. :)
Általában úgy szokott lenni,hogy az aznap 2-ig leadott rendeléseket, másnap kézbesítik, de ez itt nem él, egyből küldik. :)
Előtte valószínű fel fog hívni a futár telefonon. Gondolom adtál meg elérhetőséget. És akkor majd megmondod neki hogy mikorra menjen vissza. Végtére is ez a munkája.
Ha nem adtál meg elérhetőséget az sem baj. Akkor is kiviszi máskor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!