Kínából szeretnék behozatni 5 üvegcsiszoló gépet, átcsúsznak a vámon?
Figyelt kérdés
Ha igen, hogyan? Ha nem, mennyit kell fizetnem?
Hogyan lehet előre lerendezni az importot ha van vállalkozásom?
2011. nov. 8. 04:12
1/3 anonim válasza:
Ha nem annyira sürgős akkor kérd hogy 1essével küldjék, így 90% hogy nem akad fent a vámon.
5-7 napos eltéréssel adasd fel.
Vagy ha "van" 2 címed ahova küldhetik akkor lehet 2-essével is. Vagyis 1-et ide 1-et oda.
Én 2 éve 6 komplett tetoválógépet rendeltem egyszerre és megfogták :( 100.000 Ft volt a 6 csomag, utána + 70.000 Ft-t fizettem a Vámnak. Ez eladás célra volt és úgymond buktam a nyereséget nehezen de 0-ra kihoztam azóta 3 címre jönnek a csomagok :)és nincs vámveszély :)
2/3 anonim válasza:
Amúgy mekkora ez az üvegcsiszoló ? Mert ha "kicsi" akkor bejöhet egyben is simán !
3/3 A kérdező kommentje:
Sajnos kegyetlen nagy, 16 kilós csomagokban érkezik és azért próbálom egyben behozatni ha lehet hajóval, mert rendkívül drága a postai szállítása. Külön külön 60 ezer, maga a gép 25
2011. nov. 13. 00:29
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!