Mire törlesztőket és rezsit kifizetjük kb. 100.000 marad. Most biztos azt gondoljátok, milyen jó nekünk? Hát én nem vagyok ezzel megelégedve, szerintem nem azért élünk, hogy vegetáljunk az enni és nem enni között. Én még másodállásba is dolgozom a fix fizetésen felül, de sajnos mikor másoknak megemlítem, hogy dolgozzanak ők is munka után, csak kifogásokat keresik hogy miért nem. Szerintem ne szabad siránkozni, tenni kell azért, hogy legyen miből ÉLNI is!
2009. máj. 8. 08:30
12/30 anonim válasza:
Férjem ugyanezt csinálja,apám is: egész nap,reggel 6-tól este 8-9-ig meló,anyum is,én is dolgozunk. mindketten rákosak. :(( férjem apja is kicsinálta magát. "csak így tovább!" szerintem meg nem azért élünk,hogy éjjel nappal dolgozzunk,mint egy igásló,pihenésre meg ne maradjon idő. ez se normális!
Bocsánat a kérdezőtől,de ezt muszáj volt leírnom.
2009. máj. 8. 09:05
13/30 anonim válasza:
igaza van az utolsónak. Én egy évet dolgoztam két munkahelyen, plusz 30ezer ft-ért. Volt olyan, hogy egy hónapban 2szabadnapom volt. Nem egyszer két hetet dolgoztam szabadnap nélkül reggel 9től este 8ig vagy 10ig. Nem jutott időm a háztartásra, főzésre a páromra se. Mindig ingerült voltam a fáradtságtól és mikor hazaértem, volt hogy fürdés nélkül csak beestem az ágyba. Nekem ez plusz harmincezerért nem érte meg.
2009. máj. 8. 21:56
14/30 anonim válasza:
Általában 15-20ezer forint van a pénztárcámban, a többi pénzt bankban tartom. Nem szokott elfogyni a teljes fizetésem, a maradék gyűlik szépen.
2009. máj. 9. 00:56
15/30 anonim válasza:
A fizetésem 110.000 kölcsönök törlesztése és csekkek feladása után maradt -30.000 Ft. A hitelkártyából kajálunk, utána mi lesz nem tudom.
2009. máj. 9. 19:26
16/30 anonim válasza:
sziasztok nekünk 150000ft jön be ez is ápolási meg gyes meg családipotlék sajnos van 75000ft hitelünk meg 15000ft villany számlánk meg 6db gyermekem abbol egy tartos beteg igy számoljátok ki mennyi pénz maradt ebben a hónapban is a pénztárcámban
2009. máj. 12. 07:23
17/30 anonim válasza:
most kaptam meg a fizum mire kifizettem a rolls royce törlesztőmet meg sikerűlt megvennem dubayban az egyik szigetet alig maradt 61 millám nem tudom hogy fogom kihúzni holnap délig ráadásúl a munkanélküli segélyemet meg a rokkantnyugdíjamat még meg sem kaptam most már látom, hogy fele sem tréfa ennek a gazdasági válságnak:)
2009. máj. 13. 08:13
18/30 anonim válasza:
Anyum fizuja 80eFt+(20eFt borravaló)+59eFt családi pótlék(mert egyedül nevel 3 gyereket)az a legjobb esetben is kb 160eFt. Ebből fizetjük a rezsit és a különböző áruhitelek törlesztőrészleteit, +ruházkodás+kül. tisztítószerek+alapvető, fontos szükségletek...alig marad valami. Hónap végére úgy kell összekaparni valamit, hogy legyen mit enni....:S
Szar helyzet van...és mindig a "kis" emberek szívják meg.
2009. máj. 14. 11:29
19/30 anonim válasza:
Olyan 2200 euró marad. (Nem Magyarországon élek.)
2009. máj. 28. 14:40
20/30 anonim válasza:
2700 euró a teljes utalt összeg. Ebből elmegy 500 euró rezsire. Saját lakásom van, tehát lakbér nincs.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!