Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Hol vállalhatnék munkát így?

Hol vállalhatnék munkát így?

Figyelt kérdés

Középiskolai érettségim van. Mellette elvégeztem egy OKJ-s képzést, amelyben megtanultam az MS office (excel, word, powerpoint, access) kezelését. Van még webprogramozói ismeretem is php, html és css nyelveken, de nem találok sehol sem állást. Egész jól gépelek.

Budapesten élek, nekem jó lenne otthoni munkától kezdve, internetes, részidős munkán át, 8-12 órás munka is.

Rengeteg emailt írtam már és sok internetes munkakereső oldalt végignéztem. A sok emailre kevés válasz jött és azok is elutasítóak...

Nem vagyok már diák (se nappalis se estis)

Tudnátok nekem segíteni?

2011. nov. 6. 10:16
 1/1 anonim ***** válasza:
Nem akarlak kiábrándítani, de amit OKJ-n elvégeztél, azt ma már minden érettségizett alapból tudja, mert középiskolai tananyag. Ahhoz, hogy munkát kapj, pláne ha meg is akarsz élni belőle, tanulni kellene valamit.
2011. nov. 6. 22:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!