Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Milyen munkát vállalhatnék...

Milyen munkát vállalhatnék ilyen idősen hétvégente?

Figyelt kérdés
13 vagyok, és olyan munkát szeretnék amivel egy-másfél hónap alatt kb 25-ezret össze tudok szedni. Nem elverni akarom, kutyás "karrierbe befektetni".
2011. febr. 14. 19:00
 1/3 anonim ***** válasza:

szórólapozás ?:SS:

asszem csak 15től lehet suli szünetbe(téli nyári stb), illetve 16tól suli mellett is..

2011. febr. 14. 20:05
 2/3 A kérdező kommentje:
Igen, ezt tudom, hogy 15-től lehet munkát vállalni. Szórólapozás, újságkihordás... Nem látok rá sok esélyt, hogy kijön a havi 25K :S Mielőtt valaki megemlítené, hogy kérjek a szüleimtől, most még pluszba leírom, hogy ki van lőve az ötlet, mert kijelentették, hogy a kutyás dolgaimat még 2 hónapig fizetik, és én nem akarom még itt abbahagyni...
2011. febr. 14. 23:26
 3/3 anonim ***** válasza:
Én szomszédban fát pakolok amikor jön a nénihez a fa! Esetleg nálad nincs valami olyan ahol bírsz ilyet csinálni? Még erősödsz is vele :)
2011. márc. 17. 22:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!