Mik a biztonsagos penznyeresi strategiak az online ruletten?
nem szeretnrk nagy penzekben jatszani es sokat kockaztatni.Inkabb bixtosan keveset.
(Kifejezetten a bwinen jatszok a ruletten)
Rengeteg stratégia létezik. Mindegyikkel lehet próbálkozni, de hosszútávon nem működik egyik sem biztos nyeréssel.
Viszont ami segít a nyerésben az, hogy lehet vásárolni programokat. A "trendvadász" oldalán találsz ilyeneket.
Ezek kidolgozott stratégiák.Igazából a saját tapasztalatom az, hogy már az első pár gurításból kiderül, érdemes-e aznap a játékot folytatni vagy inkább pihentessük a dolgot. Én 4 kaszinóban vagyok regisztrálva. Tanácsom, hogy min 100-200 eu tőkével indulj,a bonuszokat soha ne vedd igénybe. Persze ha van több pénzed akkor indulhatsz magasabb tőkével is, de én azt tapasztaltam ha alacsonyabb 100 eu-nál a betett összeg akkor könnyebb veszteni. Nagyon fontos ha nem vagy még gyakorlott játékos akkor minden stratégiát először játékpénzben próbáld. Ha kell minden nap gyakorold ,akár hetekig is, hogy lásd melyik az a stratégia,amit megtanultál és nyereményt hoz. Mi ketten játszunk, van olyan nap amikor az első pár gurításnál vesztünk, pedig előtte nap ugyanezzel a stratégiával nyertünk. Ebben az esetben ha a veszteség eléri a betett összeg 10-20 %-át, arra a napra átmegyünk egy másik kaszinóba. a 4 közül általában 2 vagy 3 nyereményt produkál. Amelyikben vesztettünk ,oda már aznap nem megyünk vissza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!