Ez a "szerződés" akkor így érvénytelen?
Béreltem egy raktárat 5 éve. 2 éve új embertől bérlem.
Most vissza kellett adnom. A gond csak annyi hogy én a falra jegyzeteltem és a plakátokat is raktam rá a munkám miatt.
Az előző tulajt ez nem zavarta a mostanit viszont láthatóan igen, olyannyira hogy rendőrrel fenyegetőzik. És bár szerintem nevetséges, azért van bennem egy kis félsz.
A szerződést az előző tulajjal kötöttem, a két tulajban a közös a feleségük. Szóval a volt tulaj volt felesége a mostaninak a felesége. Az ő nevén volt és van is a garázs.
Viszont a szerződésbe még az előző ....-né volt most pedig ugyebár az új férje miatt ....-né lett.
A címe se ugyanaz a válás miatt.
A szerződés így érvénytelen?
Egyébként elég sok dolgot elmulasztottak, az első két évben számlát sem kaptam róla, és még most is vannak régről elmaradt számlák.
Lehet valami bajom ebből? És mégegyszer:
A szerződés a megváltozott név és cím miatt érvénytelen?
Köszönöm előre is!
Nem igazán értem.
A tulaj maradt csak a neve változott? de mindegy is.
veszel egyszerüen egy doboz festéket és kb fél óra alatt átmázolod a falakat.
a szerzödésben benne kell lenni hogyan adod át a helységet, hogyan kell karban tartanod. ha nincs kikötve semmi akkor akármit csinálhatsz vele.
nekünk pl a lakás szerzödésben az ál, hogy semmilyen dolgot nem csinálhatunk a tulaj engedélye nélkül, a festés világos szinek, de a vissza adáskor fehér falak.
A szerződés érvényes. A szerződők személye nem változott, csak a szerződők adatai...
A szerződés rendelkezik arról, hogy mit tehetsz és mit nem, mi a visszaadáskori állapot és mi volt az átvételkori állapot.
Ha a falak nem tetszenek neki, meszeld ki.
Ettől féltem. A probléma "mindössze" annyi hogy nem enged be a raktárba...szóval elég nevetséges a dolog. Azt mondta hogy neki nincs joga oda bemenni(mivel nov1-től új bérlő van), ezt megint nem értem mivel az ő tulajdona, ő csak bérbeadja, még ellenőrizni is bemehet nem?
Én szívesen kikenném, ma reggel hívtam hogy mikor mehetek azt mondta ha kimegyek ő rendőrrel jön. Nem értem a helyzetet sajnos. Ezért kérdeztem elsőként hogy érvénytelen-e. Sajnos én úgy gondoltam hogy igen, és erre építettem most mindent. Kiderült hogy nem ezért most megintcsak felteszem a kérdést? Ha ő nem enged be akkor lehet ebből valami komolyabb ügy? "Betörni" nem fogok!
Bent van a szerződésbe, de a gond az hogy az előző tulaj nagyon laza volt, szóval ő csak leadta a lóvét a feleségének, de mindent ő intézett. Akkoriban is látta hogy milyen állapotban volt, azt mondta hogy: ,,miattam örökre itt lehetsz, az se zavar ha kidöntöd a falakat"
Most meg itt szivatnak engem...de ha nem lehet belőle feljelentés meg bíróság akkor megnyugszok egy kicsit.
Egyébként kiköltöztél már? vagy ott vannak a cuccaid? egyébként ha írásbeli felmondást nem kaptál akkor nincs flemondva a szerzödés sem.
ha kiköltöztél már akkor kakiljál rá. ha még nem akkor ta hívd a rendörséget hogy ott vannak a cuccaid. egybként a rendörség azt mondaná hogy pakolj össze és intézzétek el egymás között. mert a rendörök sem hülyék, és nem avatkoznak ilyenbe nagyon bele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!