Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Albérletesek, nektek mennyi a...

Albérletesek, nektek mennyi a kaja egy hónapra?

Figyelt kérdés

Nemsokára albérlete költözöm, és szeretnék felmérni, mennyi költségre számíthatok körülbelül? :)

Mit esztek, milyen gyakran főztök, merre vásároltok, ehhez hasonlókra lennék kíváncsi, hogy tudjam, hogy jön össze a dolog :)

Köszi! :)

2011. okt. 24. 21:08
 1/7 anonim ***** válasza:
Havi 30-40, ha nem spórolunk a kaján. Bár ebbe benne vannak a tisztálkodási, tísztitó szerek is.
2011. okt. 24. 21:13
 2/7 anonim ***** válasza:
Jahm, és ketten vagyunk, 1-2 naponta főzök.
2011. okt. 24. 21:13
 3/7 anonim ***** válasza:

Ez nagyon az igényeidtől függ...

Huszonéves nő vagyok,nem eszem sokat,de édesség sok fogy.

Főzni heti 2-3x szoktam,ebből 1-2x húsos,általában 2-3 adagot.Többi időben szendvics,péksüti,rendelt kaja.energiaital napi 2 doboz.

Kb 30ezer megy el kajára havonta igy

2011. okt. 24. 21:15
 4/7 anonim ***** válasza:
Nekem havi 30 ezer, spórolással, egyedül vagyok.
2011. okt. 24. 21:25
 5/7 anonim ***** válasza:

Én tavaly szeptembertől ez év júniusig havi 16 ezerből hosztam ki. Na nem volt egy egészséges menű.

Most jelenleg ketten összesen 35-40 ezerből hozzuk ki, de lehetne kevesebből is. Viszont nekünk így jó. Minnél több ember van annál jobban megéri.

Ehhez hozzájön, hogy a párom havonta egyszer hoz a szüleitől 3-4 napra elegendő kaját.

2011. okt. 25. 02:19
 6/7 A kérdező kommentje:
És hogy jött ki havi 16 ezerből?
2011. okt. 25. 06:38
 7/7 anonim ***** válasza:

40-50 körül, ketten vagyunk. Általában 4 étkezés van, kétszer hideg, egyszer főtt kaja, meg egyszer valami gyümölcs vagy ilyesmi. Tescoban vásárolok, meg zöldségesnél, máshova nem nagyon szoktam elmászkálni. Főzni heti 1-2 alkalommal szoktam nagyobb adagot, ami kitart.

Rendszeres elemei a menünek a zöldségleves, borsófőzelék, sült csirkecomb, bolognai, rakott krumpli, rakott karfiol, rakott káposzta, brokkoli-, karfiol-, karalábé-, hagymakrémleves, sült csirkeszárnyak, ha pedig nincs időm főzni, akkor túrós tészta. Ezek viszonylag olcsók, persze akkor kell csinálni mindent, ami akciós. Egyedül a bolognai az, ami drága, de azt csak ritkán csinálok :)

Kenyeret vagy teszkósat veszek, vagy magam sütöm, hozzá általában kolbászt szoktunk venni, ugyanis a kolbászt minél vékonyabbra kell szelni, és sokkal kiadósabb a felvágottaknál, így olcsóbb is. Hideg kajának rendszeres még a rántotta, caciki, omlett, körözött, fűszeres túró, főtt tojás, lecsó.

A negyedik kis étkezés olyan szokott lenni, hogy alma, narancs, banán, müzliszelet vagy egy kis tál müzli, keksz, csoki, vagy kávé tejszínhabbal.

Ennél olcsóbban szerintem nagyon nehéz egészségesen és változatosan étkezni, ezek kábé a legolcsóbb elfogadható ételek, amit találtam. A levesek adagonként átlagosan 50-100, a főételek 150-200 Ft körül vannak. Kivéve a bolognai, abból 350 egy adag.

2011. okt. 25. 09:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!