Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Szerintetek mennyire gyakori,...

Szerintetek mennyire gyakori, hogy a fiatal gyakornoklányokat molesztálják a negyvenes és idősebb munkaadók?

Figyelt kérdés
2011. okt. 18. 00:15
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

19:24-esnek írnám, hogy egyáltalán nem volt igényem pattanásosként sem apám korabeli, csorgó nyálú, nemi szervét vakargató valakikre. Főleg nem 14-15 évesen. Ráadásul nem olyan célzattal mentem el dolgozni, hogy mindenki "kipróbálhasson".

És még most, 42 évesen sem lettem igénytelenebb, pedig már nem vagyok pattanásos...

Azóta is csak férfiak mellett dolgozom (soha nem volt női kollégám), de tisztában vannak vele, hogy nálam 3 lépés távolság...!

2011. okt. 19. 06:03
 12/13 anonim ***** válasza:

Az élet nagy problémái...

Én is kaptam olyan nőktől elég kifejezett nyomulást, akiket bottal se piszkálnék meg. És akkor mi van? Panaszkodjak szexuális zaklatásért? :P Mivel nem reagáltam le, egy idő után észrevették magukat, és továbbálltak.

Másrészt meg a viccelődős jellegű szexuális utalások valahol természetesek egy munkahelyen, és mindenki tudni szokta, hogy az csak vicc. Persze nem sudribunkó környezetben. Azt ott kell hagyni.

Rám egyébként általában nők szoktak nyomulni, na nem kifejezetten, de mikor elkezdi elmesélni az életét, meg összekacsintós célzásokat tesz az életére, akkor azért már tudni lehet, hogy mit akar.

Na majd egyszer alapítok valami nyomásgyakorló csoportot hogy tiltsák be, aztán éljünk falanszterben, meg kolostorban, mert van néhány ember, akik ezeket nem tudják lekezelni :P

2011. okt. 19. 18:43
 13/13 anonim ***** válasza:
Szerintem sanszos. Én is egy ilyen helyen dolgoztam. Lényegtelen volt, hogy hogy néz ki az ember, a lényeg hogy NŐ legyen. A színvonalról annyit, hogy ezek a faszik mind mérnökök voltak, kettőnek közülük két diplomája is volt... tehát el lehet felejteni azt, hogy ha valaki tanult, az normális is. Sőőőt! Még inkább taplóbbak, én úgy tapasztaltam. Mivel azt hiszik, ők mindent megtehetnek.
2012. jan. 13. 19:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!