Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Ez csalásnak számít vaterán?

Ez csalásnak számít vaterán?

Figyelt kérdés

Vaterán mint tudjuk, 300Ft kiemelni egy hirdetést, és 3 hétig él. Én úgy szoktam csinálni, hogy kiemelten meghirdetek valamit, majd ha elkelt 2-3 nap múlva, akkor azt a hirdetést megváltoztatom, és ugyanazzal a kiemeléssel eladok egy teljesen más cuccot.

Hogyhogy nem problémáznak ezen a vatera adminjai?

2011. okt. 8. 15:07
 1/4 anonim válasza:
szerintem ez teljesen szabályos! 3 hétre vetted a kiemelést ezért akármelyik hirdetésednél felhasználhatod!
2011. okt. 8. 15:15
 2/4 anonim ***** válasza:

nyuszika, ha elkel valami, akkor az aukciónak vége ....bármit csinálsz vele, az csak újraindítás után fog látszódni, ha kiperkálod újra a pénzeket

amennyiben meg úgy adsz el valamit, hogy nem jár le az aukció - akkor jól seggbe fognak rúgni és kitiltanak

2011. okt. 8. 15:21
 3/4 A kérdező kommentje:
Nyuszicica! Ha a darabszámhoz odaírom, hogy 10, akkor ha elkel a cucc, nem fog lejárni az aukció!
2011. okt. 8. 16:14
 4/4 anonim ***** válasza:

És ha valaki 10-et üt le akkor tudsz adni 10 darabot neki? -)

Ha pedig valóban van 10 darabod, akkor nem érné meg jobban, hogy a maradék 9-et áruld a kiemeléssel, mint az új terméket? (Ezt nem tudhatom, lehet, hogy nem.)

2011. okt. 9. 12:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!