Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Egy 1 millió Ft-os szuterén...

Egy 1 millió Ft-os szuterén lakásra is igénybe lehet venni a félszocpolt?

Figyelt kérdés
2009. ápr. 28. 13:00
 1/3 anonim ***** válasza:
43%
Fél szocpol használt lakás vásárlása esetén csak 3 vagy több gyerek esetén lehet igénybe venni. Azt is csak akkor ha előtte már volt lakásod amit eladsz és helyette nagyobbat vásárolsz.
2009. ápr. 28. 13:07
 2/3 A kérdező kommentje:

Én anno igényelni akartam,pedig csak egy gyerekem van,lakástulajdon nélkül,amit eladhatnék és azt mondták minden további nélkül megkaphatom.

Az hogy mégse jött össze az én visszalépésem miatt volt!

Szóval nem igazán értem,amit te írtál.

2009. ápr. 28. 13:12
 3/3 anonim ***** válasza:
a félszocpol összegének megfelelő FOT-ot (Fiatalok Otthonteremtési Támogatását) kaphatod meg elvileg. ezt sokan tévesen félszocpolnak hívják, mert a szocpol összegének fele. Meg kell felelned a jogszabályban rögzített feltételeknek, életkor és méltányolható lakásigény szempontjából.
2009. ápr. 30. 20:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!