Pénzt hol tudok úgy tárolni (olcsón), hogy ki-be tehessek mellé és senki ne nézzen be és ne vesszen el?
Figyelt kérdés
Nem nagy összegről van szó, 200 ezer ft.
De ehhez kell nyúlnom naponta vagy pár naponta. Kivenni belőle ill visszatenni. Nem akarom a bankból, van olyan szolgáltatás, ahová bemegyek egy kulccsal, várakozás nélkül kinyitom, kiveszem, beteszem, azt csinálok amit akarok és nem veszik el a pénzem sem? Egy postafiókhoz hasonlóra gondolok.. ?
2011. okt. 2. 15:15
2/7 A kérdező kommentje:
És az hogy működik, mennyibe kerül? :)
2011. okt. 2. 15:28
3/7 anonim válasza:
Nem olcsó dolog, 200e Ft-ot nem igazán éri meg. Igaz írtad, hogy nem akarsz bankszámlát, én mégis azt ajánlom. Ha nagyon "mobil" akarsz lenni, ott van a Postaszámla, azt bármelyik postahivatalban el tudod érni, kivenni és befizetni is tudsz.
4/7 anonim válasza:
Esetleg otthon egy rejtekhely?Vagy ajtód előtt a lábtörlő!
5/7 anonim válasza:
Bankja válogatja de te megmondod hogy mennyi időre kell és mekkora széf, eltérő összegek vannak. Én nyaraláskor szoktam igénybe venni pár hétre ékszereknek meg otthoni kp-nek amit nem viszek magammal de azért otthon se hagyom szivesen.
6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek! Még meggondolom, mit vegyek vagy ne vegyek igénybe.. :)
2011. okt. 2. 18:38
7/7 anonim válasza:
A bankszéfet egyszer én is igénybevettem. A fizetendő díjat úgy állapítják meg, hogy külön kategóriák vannak, a berakott érték tól-ig határok között. Minél nagyobb értékhatárt jelölsz meg, annál nagyobb az általad fizetendő díj is. Persze az ő szemükben teljesen mindegy, hogy ékszert, kp-t, vagy aranyórát teszel-e be, az értékét te határozod meg, és az alapján fizeted a széf bérleti díját.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!