Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Nincs pénzem de van 3 db 2...

Nincs pénzem de van 3 db 2 eurósom, valutaváltónál adnak érte ft-ot?

Figyelt kérdés
2011. szept. 26. 14:02
 1/9 anonim ***** válasza:
csak papírpénzt tudsz valutaváltónál átváltani. 2 euróst sajna nem.
2011. szept. 26. 14:39
 2/9 A kérdező kommentje:
megnéztem egy két ilyen kérdést itt gaykorin és azt írják, hogy vannak olyan helyek ahol be lehet váltani, meg elvileg bankokban is. Csak azt lenne jó tudni, hogy a Nyugati környékén valahol van-e ilyen hely...
2011. szept. 26. 14:44
 3/9 anonim ***** válasza:
Van ahol elfogadják, de tipikusan alacsony árfolyamon.
2011. szept. 26. 15:27
 4/9 anonim ***** válasza:
Nagyobb Tescoban vagy Auchanban működő valutaváltók elfogadják és kb 160 Ft-ot fizetnek 1 Euro-ért
2011. szept. 26. 15:40
 5/9 anonim ***** válasza:
Nagyobb váltók elfogadják,de az érméért mindig kevesebbet kapsz,mint a papírpénzért.Ennyi pénznél szerintem mondjuk amit buksz,az nem egy egetverő összeg.
2011. szept. 26. 19:34
 6/9 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem egy hülye helyzet folytán ráült a bank a pénzemre (lekötött betét visszavezetetése, és pont közbejött a hétvége) így ilyen helyzetbe kerültem.

Nos:a papír eurót símán vissza váltották a valutaváltóban normális árfolyamon.aztán közölték, hogy a fémpénz náluk csak 230 huf/eurót ér. na erre pipa lettem és ott hagytam őket.

Utána észrevettem, hogy a sarki SPAR-ban pl. meg OBI-ban is lehet euróval fizetni, és a fémpénzt is elfogadták, rendes áron. Fizettem euróval Magyarországon a sarki boltban a hétvégi bevásárlást, életemben először :-)

2011. szept. 27. 23:59
 7/9 A kérdező kommentje:
na sziasztok, köszönöm a válaszokat! sikerült beváltanom a nyugati pu-on a vonatoknál van egy váltó, ott elfogadták:)) 6 euróért 1300 Ft-ot kaptam:)
2011. szept. 30. 15:06
 8/9 anonim ***** válasza:

6 euróért 1300-at! ez 216 forint per euró.

A rendes árfolyam meg valahol 275 és 300 forint között szokott lenni!

ember, árvertek, erről beszéltem!

mondom hogy a valutaváltóba ne vidd a fémpénzt.

2011. okt. 9. 20:40
 9/9 A kérdező kommentje:
Hirtelen kellett, ez volt az egyetlen megoldás..
2011. okt. 9. 23:11

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!