Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Hogyan tudok találni egy...

Hogyan tudok találni egy uzsorást?

Figyelt kérdés
Más módon nem tudok kölcsönhöz jutni. Jó környéken lakok, a baráti-ismerősi körömben sincsenek alvilági szálak, szórakozni is igényesebb helyekre járok, el se tudom képzelni, hogyan működik annyi uzsorás... Nem tudom azt sem, mekkora tételben adnak kölcsön, milyen kamatra, nyilvános helyen érdemes-e velük találkozni...
2011. szept. 25. 18:22
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Ha továbbra is fontosnak tartod a családod anyagi helyzetét, akkor ne vegyél fel így kölcsönt.
2011. szept. 25. 19:57
 12/15 anonim ***** válasza:

Feketén dolgozol/dolgoztál...máris egy jó pont amivel az uzsorás majd zsarolni fog tudni téged hogy minél többet fizess. Gondolkozz, ember.

"De van egy lehetőség a kezemben, amivel a kamatot lazán kiperkálom."

Akkor szerintem jobb lesz ha ez a "lehetőség" most kimarad...

2011. szept. 25. 21:15
 13/15 anonim ***** válasza:
Menj el egy kis faluba a romatelepre.. érdekes, ők mindig tudják, ki az uzsorás :(
2011. szept. 25. 23:05
 14/15 anonim ***** válasza:
Mért nem a Providenthez fordulsz? Ők legalább nem késelnek meg, ha késel a törlesztéssel.
2011. szept. 26. 13:35
 15/15 anonim ***** válasza:

"De van egy lehetőség a kezemben, amivel a kamatot lazán kiperkálom."

Azok a legendás utolsó szavak!

2011. szept. 26. 15:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!