Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Mennyivel kerül kevesebbe egy...

Mennyivel kerül kevesebbe egy lakás, ha kisebbségiek laknak az utcában?

Figyelt kérdés
Ha máshol lenne a lakás, akkor simán érhetne 10 milliót, de mivel olyan helyen van ahol szerintetek reális ha 8 milliót kérnénk érte?
2011. szept. 25. 16:25
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

Nem vagyok felháborodva, de mindenki osztja az észt, hogy fehér ember ilyen helyre nem megy, erre írtam, hogy nem kell menni sehova se ahhoz, hogy ilyen helyzetbe kerülj (legalábbis erre felé nem).

A szomszéd nem izgat engem, fordított esetben, ő sem foglalkozna, hogy ki veszi meg a házát. Egyébként megkérdeztük tőle, csak azért, hogy fair legyen a dolog, hogy nem szeretné-e megvenni a lakást a gyerekének, ő nemet mondott, azt mondta, hogy adjuk el nyugodtan annak aki megadja az árát, és nem kötötte ki (egyébként nem is tehetné), hogy kinek adjuk el a lakást.

2011. szept. 27. 11:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!