Hogy mukodik ez a lottozas es ha megnyerem mi tortenik?
Kis naiv.
Ha valaki nyer akkor természetesen meg is kapja.
Természetesen tisztában kell lenned az esélyekkel a nyerésre (ez kiszámolva meg is találod a Szerecsejáték RT homepage-n)
Ha nem akarsz, ne vegyél lottót. Casinóba se kell menni,otthon se kötelező pókerezni....Senki nem kényszerít.
Az állam pedig "lenyúlja" belőle az adót. Ez is elég szép összeg, fölösleges ellopni a nyereményt.
Nem a kormány, az állam. Aki ennyire nincs tisztában a világ dolgaival hogy nem érzi kettő közt a különbséget, nem csoda hogy összeesküvés elméleteket gyárt.
Mint a történelem előtti ember, amikor istenségeknek tulajdonította a természeti jelenségeket.
"Az állam pedig "lenyúlja" belőle az adót. Ez is elég szép összeg, fölösleges ellopni a nyereményt. "
Ha jól emlékszem -régen tanultam, de nagyjából igaz- a megjátszott összeg 45%-a adó, 10%-a az SZRt. működési költsége, 45% a nyereményalap. /max 5% eltérés lehet, de szerintem pontos amit írtam/.
100%, hogy kifizetik a nyereményeket.
Amúgy meg a nyereményalap a bevétel 50%-a. Vagyis ha 100 millióval emelik az ötös lottó heti nyereményét szombat este, az azt jelenti, hogy 100 milkát betettek a kalapba, 1 milkát leadóztak állambácsinak és 200 milkát "lenyúlt" a szerencsejáték ZRT. Tehát a nyeremény gyakorlatilag aprópénz. Minek trükköznének vele? Mert ha lebuknának soha többé senki nem venne lottót...
"100%, hogy kifizetik a nyereményeket.
Amúgy meg a nyereményalap a bevétel 50%-a. Vagyis ha 100 millióval emelik az ötös lottó heti nyereményét szombat este, az azt jelenti, hogy 100 milkát betettek a kalapba, 1 milkát leadóztak állambácsinak és 200 milkát "lenyúlt" a szerencsejáték ZRT. Tehát a nyeremény gyakorlatilag aprópénz. Minek trükköznének vele? Mert ha lebuknának soha többé senki nem venne lottót..."
Ennek mégegyszer neki kéne futni!
200 milló bevétel.
50% nyereményalap = 100 millió;
Hol marad még 201 millió?!
50% nyereményalap = 200 millió
Ebből 100 millió megy a kalapba, aminek SZÁZMILLIÓ AZ ADÓ VONZATA!
Így már stimm?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!