Van 1 M forintom és saját lakást szeretnék. Mik az esélyeim?
Kicsik.
És attól is függ, hogy lakásra vágysz, vagy lyukra. Lyukat már kapsz ennyiért + a kölcsönért, amit fölvehetsz.
Azt, hogy nem az enyém, bármikor kirakhatnak, és felesleges hosszú távon gondolkodni benne. Amúgy én is 7 évig albérleteztem, csak meguntam a folytonos költözködést.
Hitelben gondolkodom, persze, tudom, hogy 1 M Ft-ból nem tudok itt Bpesten vagy a környékén lakást venni, csak folyton attól rettegek, hogy átvágnak valami jónak tűnő ajánlattal.
Ráadásul legalább 30 m2-t szeretnék, és nem a belvárosban, hanem zöldben, pl. III. ker., ill. a váci vagy szentendrei vonalon vmit. Lehet, hogy irreális elvárások, de ez az igazság.
10-15 M Ft olyan kicsi pénz, de esélyem sincs rá, hogy annyim legyen - bár ez nem csak nekem gond valószínűleg. Nyilván nem marad más,mint a több évtizedes adósságtörlesztés - na, ezért voltam inkább albérletben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!