Van közel 30000 forintom fém 200asokba. Hol váltathatnám be papír pénzre, ahol nem nézznének hülyének?
Figyelt kérdés
2011. febr. 18. 11:26
1/7 anonim válasza:
Postán, 50 db-osával rolnizva kell vinni. Valamilyen értékhatár felett kezelési költség is van, de honlapjukon ezt biztos megtalálod.
Vagy egyszerűen fizess azzal mostantól, el se hinnéd, milyen hamar elfogy :)
2/7 anonim válasza:
Nem nagyon szeretik Neked beváltani sehol. De ha a postán ezzel fizeted a csekket, nem szólhatnak egy szót sem. Mi legalábbis így szoktuk ( mondjuk mi 50-eseket gyűjtünk a perselymalacunkaba )
3/7 A kérdező kommentje:
Egy bizonyós célra tettem félre, aminek most eljött az ;) köszi a postást:)
2011. febr. 18. 11:36
4/7 A kérdező kommentje:
*ideje.
2011. febr. 18. 11:36
5/7 anonim válasza:
Ha holnap este 6 után el tudod hozni a 10. kerületbe, írj nekem privit.
6/7 anonim válasza:
Ki akarod rabolni holnap?:) Amúgy meg nem néznek hülyének, a postán 50-esével be lehet váltani. Én annó 5 ft-osokat váltottam be 1000 ft-ért így a postán.28L
7/7 A kérdező kommentje:
akkor megprobálom a postát remélem szerencsém lesz:) Köszönöm a segítséget:)
2011. febr. 18. 11:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!