EMGOLDEX- Vannak pozitív vagy negatív tapasztalataitok?
Nem a "klappol"-ra gondoltál? "Minden klappol" - minden kijön a számítások szerint, minden rendben.
Nekem például volt idén kifizetésem és nem értem azt az embert, aki azt vallja, hogy nem kap pénzt!!!
Sziasztok! :)
Persze hogy van kifizetés:))
Nem ezzel van a baj, a sok tévesen informált befektető, aki csak belerakta a pénzét de nem hozza a két embert ők várnak arra hogy visszakapják a pénzüket.
De így várhatnak, ha olyan táblán vannak ahol senki nem csinál semmit, minimális befektetéssel kis munkával mindenki mozdítható, ha normális képet kapnak az emgoldexről.
Sok vezető? Vezető csak akkor lesz ha már kifutás után az ő tábláján az ő befektetöi is kifutnak.
Itt mindenki egyforma. Nem kap többet v. kevesebbet senki ha dolgozik.
HA DOLGOZIK!!!! Nekem szerencsém volt nem mondta senki hogy hozza helyettem a 2 embert, rá is startoltunk rendesen a barátnőmmel.
Ketten 5 hónap alatt 20 embert hoztunk a rendszerbe, igaz több táblán több befektetésünk lett, de nem buktuk el a lovét.
Most már lassabban halad, mert az ismerős ismerősének az ismerősét kéne elkapni hogy na hozd a 2 embered.
De ez csak így halad.
Sokan csatlakoznak hozzánk más táblákról, és értetlenűl néznek, hogy ja ezt így működik, hogy ja ez erről szól, hát ezt nekik nem így mondták.
Sajnos itt Magyarországon nincs olyan segítő képző rendszer, amit ha az ember végig hallgat, segédanyagot kap hozzá akkor hatékonyan tudna dolgozni.
Nagyon sok a lehetőség a kifutásra de ehhez ismerni kell a rendszert, és összefogni a társaságot, vagyis az egy asztalon lévő befektetőket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!