Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » EMGOLDEX- Vannak pozitív vagy...

EMGOLDEX- Vannak pozitív vagy negatív tapasztalataitok?

Figyelt kérdés
2011. szept. 19. 13:50
❮❮ ... 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 ... ❯❯
 181/265 anonim ***** válasza:
55%
A beragadt mátrixokkal kapcsolatban a javaslatom: először próbáljunk a vezetőséggel egyezkedni. Találjanak olyan konstrukciót, hogy senki ne károsodjon. Ha ez nem, megy, kénytelenek leszünk jogi útra terelni. 150 mátrix van beragadva, az szerény számításom szerint is 1500-2000 embert érint. Mint említettem, csak pár hete működnek legálisan magyarországon(legalább is, egyik vezető így mondta).Sajnos be kell vállalnunk, hogy a saját hiszékenységünkkel, butaságunkkal szembesüljünk, de ez már megtörtént. Most már azon legyünk, hogy a pénzünket visszakapjuk. Gondolom senki nem az égből potyogtatott pénzt fektette be. A mátrixokban levő emberek ismerik egymást, hozzátok össze a csapatokat, és jelezzétek. tarthatnánk egy nagy megbeszélést, mindenki tehet javaslatot, és ott eldöntjük a további teendőket.Addig is várok javaslatokat. Írtam emailt a cégnek, Javaslatot is tettem, hogyan kéne megoldani a problémát, eddig válaszra sem méltattak. Egyenként nem megyünk semmire, de ha közösen fellépünk, lesz eredmény. Ébredjetek fel, a reményt nem szabad elveszíteni!
2012. ápr. 22. 16:14
 182/265 anonim ***** válasza:
100%

Legálisan működnek Mo-on? Egy illegális cég soha nem fog legálisan működni.

Azért nem válaszolnak az emailre amiért az ismerősömnek sem vette fel a telefont az állítólagos ügyfélszolgálat ami egy német mobilszám.

Eredmény meg nem nagyon lesz max ha valami nemzetközi nyomozás el nem indul. De addigra az átverők rég felszívódnak aztán lehet a pénz után futni.

2012. ápr. 22. 17:06
 183/265 anonim ***** válasza:
0%

Itt osztom meg az örömhírt miszerint a múlthét pénteken

a társaságtól megérkezett a számlaszámomra az összeg amit a program által fizetnek ki.

Nagyon örülök neki hogy ilyen BECSÜLETES és TISZTESSÉGES

a cég.CSAK jót tudok mondani Róluk és ajánlani tudom minden bajban lévő vagy anyagiakban szűkölködő embernek.

2012. ápr. 30. 20:09
 184/265 anonim ***** válasza:
100%

Hihető vagy nulla napos reg-gel. Főleg, hogy már annyi panaszos van, mint égen a csillag. És az alattad lévő átvert emberek mikor fognak pénzt kapni? SOHA hacsak át nem vernek további embereket.

Szánalmas ahogy próbáljátok szerecsenmosdatni ezt a büdös nagy átverős piramisjátékot.

2012. ápr. 30. 21:02
 185/265 anonim ***** válasza:
0%

Hónapok óta regisztrált tag vagyok,legalább néz utánna az állításaidnak mielőtt valamit közölsz a fórumon.

A rágalmazókkal szemben minden esetben a cég megteszi a jogi lépéseket !!!

2012. máj. 1. 12:33
 186/265 anonim ***** válasza:
79%

Aki hónapok óta regisztrált annak már ott van, hogy hány százalékos a mutatója. Neked nincs ott semmi. Ez is csak kamu, mint az ismételt fenyegetőzésed.

Tudniillik már megint megfenyegettek. De történni még semmi sem történt. Na persze, mert sokkal inkább be vannak sz@rva, hogy mi lesz a pénzükkel és tudják, hogy ez az egész csak átverés. És az a sok károsult is csak biztos kamu. Főleg akit én is ismerek.

2012. máj. 1. 13:19
 187/265 anonim válasza:
100%
Van 3 pozícióm aki tud segíteni visszaszerezni a pénzemet annak részesedést adok! Nagyon fontos aki bármi hasznos infóval tud szolgálni hogy milyen módon tudom visszaszerezni a pénzemet annak szintén hálás lennék! Negatív véleményeket köszönöm nem kérek :)
2012. máj. 7. 00:55
 188/265 qwasyx válasza:
100%

de most komolyan. Ha valaki beírja a gugliba, hogy emgoldex, mindjárt az első oldalon talál rengeteg leírást, hogy miért lenyúlás az egész. Pl. a legelső: [link]

Még fotók is vannak a "cégről".

Aki ezek után beleugrott, vagy még ennyire sem olvasott utána, az nem tudom mit várt.

2012. máj. 9. 21:51
 189/265 anonim ***** válasza:
0%
Teljesen legálisan működő cégről van szó,az ismerősöm nemrég jött vissza a Dubai útról.Mindenki ki van fizetve még az is aki beragadt táblában van.A szponzornak a feladata hogy a táblában a tagokkal együttműködjön.
2012. máj. 13. 11:04
 190/265 anonim ***** válasza:
80%
Kedves emberek! Végigolvastam az egészet, én is ezelőtt állok, végigtudom futtatni az agyamba a lényegét, anyukám már benne van, és mondtam, hogy én és bátyám helyett befizetem a dolgot, de engem is zavar, ha nem tok én is két embert ő is akkor idegeskedjek, mert haladni is kell a táblának, mikor én fizettem két emberét is ki? Azért én, mert amúgy nem lenne tesómnak rá, csak anyut akarnánk, hogy haladjon ha már belement. Én is attól félek, hogy később ha lennének emberek és becsődölnek jönnének követelni rajtam a lóvét. Szóval félek ezektől a dolgoktól megmondom őszintén. Pénzünk amúgy sincs, meló nélkül vagyok, lekötött lóvémat bontanám fel emiatt. És nem utolsó sorban nem akarom, hogy közvetlenül is bárki is szívjon miattam később. Ki hogy látja ezt a részt? mert okés, lehet nyerni vele akár, de az utánunk lévő meg kapja be ha neki nem jön össze vagy mi? Mert a dupla kivételt már az elején nem engedné ahogy kivettem a táblavezetőnk szavából mert megakadna a tábla folyamatossága. várom válaszaitokat.
2012. máj. 13. 12:23
❮❮ ... 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!