EMGOLDEX- Vannak pozitív vagy negatív tapasztalataitok?
Nem olvastam vissza a kommenteket.
Érdekes amit irsz,mert 3500 eurot nem kaphattál!3500 euro értékü aranyat "minusz 7%" max azt igen vagy felajánlod visszavásárlásra akkor 2700 eurot kaphatsz!!És igen belerángatáttok az összes ismerőst barátot családtagot csak ha majd elfogynak akkor ki fg kire mutogatni?????
Hajdu Editnek:
Onnan tudom a rendőrségi visszajelzést, hogy én tettem egy bejelentést és van ott ismerősöm is, továbbá kaptam egy levelet is.
Az előttem szólónak:
Tisztelt barátom! Ha van ilyen leveled, akkor kérlek tedd fel ide az oldalra. linkeld fel a netre és tedd ide a linkjét tanulságul és írd meg a nevét annak az ismerősödnek aki a rendőrségről informált. Mindannyian meg fogjuk köszönni
"Amit felhláborítónak tartok, hogy amikor mondtam, hogy visszakérném a pénzem, közölték, hogy ilyen-olyan levonások után a befizetett 540 eurból kb 20-at fogok megkapni."
Nem te vagy az egyetlen. Valaki több napos utánatelefonálással vissza kapott kb 380EUR-t mínusz a Németországi mobilhívások. Elég komoly bukta.
Akit én ismerek az napokig telefonált Németo-ba és amikor végül már a rendőrséggel fenyegetőzött akkor kapta vissza a pénzét.
Sz@r ügy de ez van.
Milyen érdekes, hogy a nagypofájú megmondóemberek eltűntek és már csak a károsultak maradtak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!