Szerintetek mit csináljak?
Figyelt kérdés
Van 300ezer forintom mit érdemes vele csinálni?(tudom nem túl sok pénz)Tegyem bankba(szerintem túl kevés a kamat)? Vegyek gépkocsinyeremény-betétkönyvet?Ha igen melyik baknál? És csak autót lehet nyerni vagy mást is mondjuk műszaki cikkeket?(egyébként már van az OTP-nél 140ezer forint értékben már2 éve de még nem nyert egy se)Vagy vigyem bróker céghez? Hogyan működik egy brókercég pontosan mit csinálnak a pénzemmel? 1év alatt mennyivel tudják megnövelni a 300ezer forintomat? Melyik brókercég a legjobb? Más ötleteket is várok.2011. szept. 16. 22:22
1/3 anonim válasza:
a válasz: ne vidd sehova. a bankok lehúznak, brókercég? hát nem tudom... figyelj, bármilyen váratlan helyzet adódhat az életedben, amikor jó ha az embernek van egy kis megtakarított pénze.
2/3 anonim válasza:
Szia!
Ha stabil pénzügyeket akarsz, akkor legalább minimálisan 6 havi kiadásodnak megfelelő készpénz tartalékkal rendelkezned kell! Ha ez a 300ezer ezen felűl van, akkor a kérdés az, hogy milyen hosszú távban gondolkozol.
Teljesen más gondolkodásmód kell a rövidtávú, középtávú és hosszútávú befektetések esetén. Azt is jó lenne tudni, hogy mekkora kockázatot akarsz vállalni és milyen hozamelvárásaid vannak.
Ezek nélkül az adatok nélkül nem lehet épeszű javaslatot adni.
3/3 A kérdező kommentje:
A 300ezeren kívűl van még fére téve, de csak ennyit akarok befektetni. Nagy (viszonylag) hozamat szeretnék, válalnám a kockázatot is és inkább rövid távra gondoltam.
2011. szept. 18. 19:06
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!