Vaterának termékfeltöltésért be kell fizetnem x Ft-ot, rózsaszín csekken is megtehetem ezt ugye, van aki így fizetett vaterának?
Én is úgy akartam, hogy küldjenek csekket, de azt mondták, erre nincs lehetőség.
Utalni meg nem tudok pénzt, mert minuszban van folyton a számla.
Hát bemegyek majd a postára és kipróbálom rózsaszín csekken akkor, nem tudok mást tenni.
Én már kétszer is sárga csekken fizettem, nem tudom miért mondják hogy nem lehet?
"3.) Készpénz átutalási megbízás (postai csekk) segítségével akkor egyenlítheted ki számládat, ha a Saját oldalaidon a Beállítások/Számlázás/Számlázási információk menüpontban a postai csekkes befizetést adtad meg fizetési módként. Felhívjuk szíves figyelmedet, hogy minden egyes kiküldött csekk után 200 Ft-os díj kerül felszámításra.
A csekk kiküldésére a számla kiállítása után kerül sor. Elvesztett vagy megrongálódott csekk esetén pótlást nem tudunk biztosítani. Szintén nem áll módunkban korábbi számláidról csekket küldeni.
4.) Postán kérhető rózsaszín csekken történő befizetés esetén a nyomtatványra, a címzetthez a következő adatokat add meg:
- allegroup.hu Kft.
- a felhasználói fiókodhoz tartozó egyedi bankszámlaszámot."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!