Behajtási cég, hogy tud behajtani valakin pénzt, ha nincs vagyona se munkája se ingatlana se semmije mert még tanuló, de már elmúlt 18. éves? 3125Ft-ról van szó :D
Figyelt kérdés
Teszvesznek tartoztam 370 Ft-tal 1 hónapig nem fizettem ki a fizetési felszólítás ellenében sem,amit emailben kaptam.Rá egy hónappal kaptam még egy hónapról számlát (nem értem miért..) Azt sem fizettem ki de a 7 napos fizetési határidőbe még bele estem és ma kifizettem az elmaradt 2 hónapot. Erre küldött levelet csekkel egy behajtócég,h az egy havi elmaradásomat 370Ft-ot plusz 3125Ft admin.díjat fizessem be. RÖHEJ mondhatom. Ha nem fizetem be (márpedig nem fogom) ....ehhez szól a fenti kérdés. Köszi2011. szept. 6. 17:43
11/13 A kérdező kommentje:
Azt a tartozásfelszollítást ajánlva küldték? bár gondolom nem emlékszel rá. Én beszéltem egy joghallgató tanulóval,azt mondta nekem,hogy addig ilyen levelekkel nem kell foglalkozni,amíg nem ajánlva küldik,mert a bíróságon első körben megbukna az ügy,mert senki nem tudná bizonyítani,hogy megkaptam-e az értesítőt...
2011. szept. 8. 12:52
12/13 anonim válasza:
Ők nekem azt mondták h küldtek felszólító levelet...de én semmit se kaptam meg. erre meg azt mondták h mind visszaérkezett hozzájuk ,,nem kereste"felirattal. Perelhetnék,a saját költségemen...csak sajnos semmi esélyem,mivel elég nagy cég,én meg kisember vagyok...
13/13 anonim válasza:
Nekem is tartoznak 6.millával de sajnos nem tudom én sem behajtattni a pénzt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!