Ha 500 ezer forintot adok fel rózsaszín csekken, akkor kell külön aláírnom valamit, vagy ugyanúgy megy, mintha pl.10 ezret adnék fel?
Figyelt kérdés
Én csak a postán fogom feladni az összeget, nem az én nevem fog szerepelni a feladó nevénél, és hogy az eredeti feladónak - akinek a csekken is szerepel a neve - alá kell e írnia valamit, amit mondjuk a címzett is láthat majd? Elnézést ha buta kérdést írtam, de nem adtam még fel így pénzt, és ennyit.2009. ápr. 21. 09:27
1/4 anonim válasza:
500 000.-ft-ot már nem lehet rózsaszínű csekken feladni a postán!
2/4 A kérdező kommentje:
Miért nem? 6 számjegyből álló rublika van feltüntetve a csekken.
2009. ápr. 21. 10:26
3/4 anonim válasza:
Én postán dolgozom! Simán feladhatod, ugyanúgy mintha 10ezer lenne, semmit nem kell aláírnod. Csak arra figyelj hogy a címzett be tudjon menni a postára érte, mert nem viszik házhoz, csak egy értesítőt. És csakis a címzett veheti fel, más valaki csak érvényes postai meghatalmazással, rokon is.
4/4 A kérdező kommentje:
Utolsó válaszolónak köszönöm a tájékoztatást!
2009. ápr. 21. 12:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!