Milyen sűrűn számláznak a Vaterától és a Teszvesztől?
Csak azért kérdezem, mert régebben három havonta kaptam olyan e-mailt, hogy fizessek X száz forintot.
Aztán úgy havonta jöttek az ilyenek.
Most meg hetente, két hetente jönnek ilyen e-mailek, hogy fizessek be 200-300Ft-okat.
Ja, akkor már értem. Csak azt nem értem, hogy az mért jó nekik, hogy a bankokat támogatják ezzel. Mert az utalás sem ingyen van.
Legjobb lenne, ha csak bizonyos összeghatár felett kéne fizetni és nem ilyen "filléres" számlákat küldenének.
Erre nem is gondoltam. Ez jó ötlet, köszönöm.
Vagy húzom addig az időt, amíg nem kezdenek el bírósággal fenyegetőzni. Mert ahogy eladok valamit, másnap már küldik is a számlát. Most is van kettő, amit egy hét alatt küldtek. Majd befizetem, ha összegyűlik valamennyi.
Egyszer volt, hogy elfelejtettem befizetni egy ilyen "hatalmas, jelentős" összeget és azzal fenyegettek, hogy beperelnek. Akkor befizettem gyorsan, de közben jót is nevettem magamban. Elképzeltem, ahogy 300Ft-ért mehetek a bíróságra. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!