Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Milyen sűrűn számláznak a...

Milyen sűrűn számláznak a Vaterától és a Teszvesztől?

Figyelt kérdés

Csak azért kérdezem, mert régebben három havonta kaptam olyan e-mailt, hogy fizessek X száz forintot.

Aztán úgy havonta jöttek az ilyenek.

Most meg hetente, két hetente jönnek ilyen e-mailek, hogy fizessek be 200-300Ft-okat.

2011. szept. 6. 09:24
 1/6 anonim ***** válasza:
Vaterán 300 forint felett számlásnak ki. Tehát nem időszakhoz kötött.
2011. szept. 6. 11:52
 2/6 A kérdező kommentje:

Ja, akkor már értem. Csak azt nem értem, hogy az mért jó nekik, hogy a bankokat támogatják ezzel. Mert az utalás sem ingyen van.

Legjobb lenne, ha csak bizonyos összeghatár felett kéne fizetni és nem ilyen "filléres" számlákat küldenének.

2011. szept. 6. 12:56
 3/6 anonim ***** válasza:
Igen, abszolút igazad van. De éppen ezért találták ki azt, hogy egyszerre nagyobb összeget is küldhetsz előre. (mint a feltöltőkártyás mobil-előre fizeted, aztán amennyit használsz, annyit levonnak)
2011. szept. 6. 14:12
 4/6 A kérdező kommentje:

Erre nem is gondoltam. Ez jó ötlet, köszönöm.

Vagy húzom addig az időt, amíg nem kezdenek el bírósággal fenyegetőzni. Mert ahogy eladok valamit, másnap már küldik is a számlát. Most is van kettő, amit egy hét alatt küldtek. Majd befizetem, ha összegyűlik valamennyi.

Egyszer volt, hogy elfelejtettem befizetni egy ilyen "hatalmas, jelentős" összeget és azzal fenyegettek, hogy beperelnek. Akkor befizettem gyorsan, de közben jót is nevettem magamban. Elképzeltem, ahogy 300Ft-ért mehetek a bíróságra. :)

2011. szept. 6. 16:49
 5/6 A kérdező kommentje:
...meg azt is, ahogy éjszak rámtörik a kommandósok az ajtót és elvisznek bilincsben és még talán le is csuknak a 300Ft időben történő nemfizetése miatt. :D
2011. szept. 6. 16:50
 6/6 anonim ***** válasza:
Én bankkártyával szoktam kifizetni, úgy teljesen ingyenes. Asszem 2 hetes fizetés határidő van tehát nem kell minden nap fizetgetni...
2011. szept. 7. 22:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!