Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Ezt kaptam a teszvesztől....

Ezt kaptam a teszvesztől. Most ez micsoda ki kell fizetnem? És mi van ha nem fizetem?

Figyelt kérdés

Az előző számlázási időszakban időszakban (2009/12) igénybe vett szolgáltatások díjairól elkészítettük a(z) 00254495. számú számlát.

A számla fizetési határideje a kiállítástól számított 10 nap.

Kérjük, hogy a határidő lejártáig egyenlítsd ki a számlát banki átutalással! Az átutaláshoz az alábbi adatok szükségesek:

Bankszámla tulajdonosa: TeszVesz.hu Aukció Kft.

Bankszámlaszám, amire az összeget utalnod kell:

13700016-04365071-17790301

Fizetendő összeg: 5 Ft

Kérjük, hogy az átutalásnál fordíts kiemelt figyelmet arra, hogy az összeget a fenti bankszámlaszámra utald! Ha ettől eltérő számlaszámra utalod a pénzt, akkor azt nem tudjuk lekönyvelni az egyenlegeden, így az összeg továbbra is tartozásként fog megjelenni! Kérjük, hogy pontosan a fizetendő összeg sorban található összeget utald át, ne kevesebbet és ne többet! Ezzel nagyban megkönnyíted munkánkat és elősegíted a befizetés mielőbbi lekönyvelését.

A számlát a [link] címen találod. Itt tudod megtekinteni, szükség esetén pedig kinyomtatni. Felhívjuk szíves figyelmedet, hogy a számla a kiállításától számított 30 napig érhető el ezen a címen! A 30 nap elteltével a számládat már nem tudod megnézni vagy letölteni. A pdf formátumú számla megtekintéséhez Acrobat Reader szükséges, ezt a [link] címről tudod letölteni. Az elektronikusan elérhető számla ÁFA-visszaigénylésre is alkalmas.

2010. jan. 16. 15:22
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Igen!

ez ilyen szolgáltatásdíj.

Nekem 332 ft volt.

Csak fura, hogy az elején, mikor regisztráltam senki sem tájékoztatott, hogy fizetni kell a hirdetések feladásáért, és a leütött, és létrejött aukciókért..

Kifizettem, mert már elegem van belőlük, egy idióta vevő miatt ki is tiltottak..:S

2010. jan. 16. 15:30
 2/10 anonim válasza:
100%
Amikor én regisztráltam, akkor csak a plusz szolgáltatás került pénzbe. Nem olyan régen vezették be, hogy mindenért fizetni kell. Jobb volt, amikor ingyen tudtam eladni.
2010. jan. 16. 15:36
 3/10 anonim válasza:
Én is kaptam egy ilyen számlát, 89Ft-ról. Úgy tudom, hogy amíg a fizetendő összeg, nem haladja meg az 1500Ft-ot, addig nem kell fizetni semmit.
2010. jan. 16. 15:49
 4/10 A kérdező kommentje:
okéé köszönöm a válaszokat, akkor addig elsumákolom :P
2010. jan. 16. 16:20
 5/10 anonim ***** válasza:

Mivel év vége volt ezért mindent kikell fizetni!! Még ha 1500Ft alatt vagy akkor is!

Neked az 5Ft-ot is kikell, mert kitiltanak!

2010. jan. 16. 22:09
 6/10 anonim válasza:

Harmadik vagyok.

Ez hogy lehet?!

Én tavaly is kaptam egy iyen számlát, év elején, 46Ft-ról. Azt sem fizettem be, és még mindíg nem tiltottak ki.

Meg hogy néz az ki, hogy elmegy az ember egy bankba, és azt mondja az ügyintézőnek, hogy szeretne erre a számlaszámra, 5Ft-ot befizetni. Azt fogják hinni hogy csak szórakozik. Nem?

2010. jan. 16. 22:50
 7/10 anonim ***** válasza:

Első vagyok:

Igen az elég gáz tényleg, hogy 5 ft-t szeretnék átutalni XD XD XD

nekem itt a netbankos szolgáltatás, így itthonról intézem, nektek is ajánlom, eddig nagyon jól bevált, és nem kell folyton a bankba rohangálni!

2010. jan. 17. 12:07
 8/10 A kérdező kommentje:
kössz mindenkinek!!!
2010. jan. 17. 19:08
 9/10 anonim ***** válasza:

Én bajban vagyok, légyszi segítsetek!!

Ugyan ilyet kaptam, és ki is fizettem, itthonról, le is nullázta, de nem vonta le a pénzt a kártyáról! (2200Ft)

Nem is kaptam semmi e-mailt, de most kijött egy csekk, behajtótól, hogy 5500Ft-ot fizessek be!

Mit kell most tennem?

Nem akarom befizetni, mert igazságtalannak tartom, hogy nem is értesítettek!!!

MIt csináljak?

2010. márc. 24. 17:57
 10/10 A kérdező kommentje:
az igen :O én nem fizettem be azóta se a kért összeget, és azóta szerencsére nincs semmi__talán neked se kellett vna :/ én sajnos nemtok segíteni, de reméljük lesz itt vki aki tud
2010. márc. 28. 18:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!