Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Szerintetek hogyan tudnék...

Szerintetek hogyan tudnék itthonról pénzt keresni?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy nem lehet abból megélni, hogy itthon ül valaki. Nem is szeretnék ebből megélni, csak 30-40.000 Ft-ra lenne havonta szükségem.

Minden érdekel, ami legális.

Előre is köszönöm a válaszokat! :)

(Buta válaszokat nem kérek, köszönöm. Meg van az oka, hogy miért akarok itthonról dolgozni.)

2011. szept. 5. 20:32
 1/3 anonim ***** válasza:
www.otthondolgozni.5mp.eu - csak telefon és net kell hozzá, jól lehet keresni, én is itt dolgozom másodállásban.
2011. szept. 5. 21:03
 2/3 anonim ***** válasza:
Mesélnél róla? Már eléggé rossz véleménnyel vagyok az ilyen munkákról mindig átvernek
2011. szept. 5. 22:29
 3/3 anonim ***** válasza:

Első vok. Ez nem átverés. Kapsz egy hivatalos adatbázist benne telefonszámokkal, és azokat kell felhívnod, és egy orvosi vizsgálatot ajánlani az embereknek, és ha igent mond, arra a megadott időpontra regisztrálnod. A regisztráltak után kapsz pénzt.

Amire figyelned kell:

- a cég téríti a telefonköltséged, de csak akkor éri meg, ha T-Home-nál vagy UPC-nél vagy vhol korlátlan telefonálási lehetőséged van (csak vezetékes számot kell hvni). Lehet próbálkozni skype-s és más netes hívásokkal is, de úgy kevesebbet lehet keresni.

- először én sem hittem el, de érdekes, vannak emberek, akiket érdekel, és nem mellesleg maga a vizsgálat, amire regisztrálod az érdeklődőket, nem átverés. Arra készülj föl, h sok bunkó van, aki ordenáré hangon beszél veled, hogy miért zavarod. De még egyszer: a számok hivatalosan kiadott adatbázisból vannak.

Havi átlagban nekem egy huszast sikerült eddig keresnem vele, tavasz óta csinálom.

2011. szept. 6. 15:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!