Szerintetek hogyan tudnék itthonról pénzt keresni?
Tudom, hogy nem lehet abból megélni, hogy itthon ül valaki. Nem is szeretnék ebből megélni, csak 30-40.000 Ft-ra lenne havonta szükségem.
Minden érdekel, ami legális.
Előre is köszönöm a válaszokat! :)
(Buta válaszokat nem kérek, köszönöm. Meg van az oka, hogy miért akarok itthonról dolgozni.)
Első vok. Ez nem átverés. Kapsz egy hivatalos adatbázist benne telefonszámokkal, és azokat kell felhívnod, és egy orvosi vizsgálatot ajánlani az embereknek, és ha igent mond, arra a megadott időpontra regisztrálnod. A regisztráltak után kapsz pénzt.
Amire figyelned kell:
- a cég téríti a telefonköltséged, de csak akkor éri meg, ha T-Home-nál vagy UPC-nél vagy vhol korlátlan telefonálási lehetőséged van (csak vezetékes számot kell hvni). Lehet próbálkozni skype-s és más netes hívásokkal is, de úgy kevesebbet lehet keresni.
- először én sem hittem el, de érdekes, vannak emberek, akiket érdekel, és nem mellesleg maga a vizsgálat, amire regisztrálod az érdeklődőket, nem átverés. Arra készülj föl, h sok bunkó van, aki ordenáré hangon beszél veled, hogy miért zavarod. De még egyszer: a számok hivatalosan kiadott adatbázisból vannak.
Havi átlagban nekem egy huszast sikerült eddig keresnem vele, tavasz óta csinálom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!