Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » HOgy zajlik a kikötés?

HOgy zajlik a kikötés?

Figyelt kérdés

Villanyszámla tartozás

Eon. két levél: az egyikben 30 napos határidő, a másikban 1 hét. HÉTvégén nem lehet őket felhívni, csak hibabajelentés van.

MElyik határidőt kell nézni? az egy heteset?

MÉg egy kérdés: ha kikötésre kerül a sor, az hogy zajlik? értem ezen, hogy a póznáról kötik le, ahol az egész utca láthatja hogy mi történt, vagy a villanyórában.. elég kellemetlen szitu, ha már oda kerül a sor, hogy kikötik, dehogy még a falu is ezen csámcsogjon mikor az embernek meg van a saját baja...

köszi a válaszokat

2011. szept. 4. 08:46
 1/8 anonim ***** válasza:
nem az utcán kötik ki, hanem a házadon,vagy hát az óránál csinálnak valamit. előtte amúgy becsenget szupermárió, hogy akkor ezért és ezért jött, szóval még pl ha akkor bemutatod neki a befizetett csekket, meg tudod állítani
2011. szept. 4. 08:49
 2/8 A kérdező kommentje:
hétvégén is tevékenykednek?
2011. szept. 4. 08:50
 3/8 A kérdező kommentje:
szupermarió ez jó:)
2011. szept. 4. 08:51
 4/8 anonim ***** válasza:

dolgoznak hétvégén is, mert ezek alvállakozók.

Ha nem vagy otthon,akkor bizony lekötik a póznáról.

2011. szept. 4. 09:06
 5/8 A kérdező kommentje:
de melyik időpontot kell nézni? mert a 30 napos intervallumnak ma van az első napja, de a hetihez még lenne pár napunk még..
2011. szept. 4. 09:09
 6/8 anonim ***** válasza:

Családi háznál az oszlopról levágják és bedobják az ingatlanra a vezetéket. Ha addig befizeted a tartozásod és a csekket be tudod mutatni akkor nem vágják le.

A 30 illetve 7 nap a kézhezvételtől számít, ha tudják, tudod bizonyítani.

2011. szept. 4. 10:40
 7/8 anonim ***** válasza:
Én hiába mutattam a csekket,mégis kikötötték.Ne aggodj,ma már nem gáz,ha kikötik.Csak drága visszakapcsolás..:/
2011. szept. 5. 08:16
 8/8 A kérdező kommentje:

érdekes dolgok vannak....

Ma reggel felhívtam az ügyfélszolgálatot. kÉRDEztem tőle, hogy melyik időponthoz tartsam magam. erre nem túl kedvesen elkezdte, hogy szerintem miért küldenek két időpontot. Visszakérdeztem, hogy azért hívtam fel őt, hogy felvilágosítson. Erre ő, akár ma is jöhetnek.

Erre egy óra múlva felhívtam az ügyfélszolgálatot mégegyszer, hogy elég e ha befizetem és elfaxolom nekik a bizonylat másolatát, most egy férfi volt, aki nagyon érthetően elmagyarázta, nagyon segítőkész volt. Azt mondta, hogy az egy hetes időpont a mérvadó. Tehát még van időm, nem fognak ma beállítani, meg még holnap sem ,hogy kikössék, annyi hogy ma ha tudom fizessem be a legrégebbit és holnap reggel mutassam be az ügyfélszolgálaton... egyesek örülhetnének, hogy van munkahelyük, nem pedig azt úgy végezni hamár ügyfélszolgálaton van, hogy bunkóskodjon az emberrel.EZ a dolga! Még ha reklamáltam volna valamiért, de csak felvilágosítást kértem!

na mindegy!:) köszi a válaszokat!

kedves utolsó: te falun laksz? tényleg lekötnek a póznáról?

2011. szept. 5. 13:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!