Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Munkaügyi központba nem...

Munkaügyi központba nem mentem vissza a megadott időpontra, elnéztem a dátumot! Mire számíthatok most?

Figyelt kérdés
Kérem valaki segítsen! Nagy gondban vagyok! Kezdő munkanélküli vagyok, most kellett volna először visszamennem a munkaügyibe, de sajnos megfeledkeztem a dátumról! Ma néztem meg! Csütörtökön kellett volna visszamennem, most majd csak hétfőn tudok menni legkorábban! Ilyenkor mi van? Megvonják a munkanélküli segélyemet? Kérem valaki aki tudja írja le, mert tiszta ideg vagyok! Köszönöm a válaszokat!
2009. ápr. 17. 22:48
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
akárkinek akármi közbejöhet ebböl sztem nem lesz bajod
2009. ápr. 17. 22:52
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Hívd fel őket mielőbb, vagy hétfőn menj be korán. Elsőre még nem lesznek nagyon drasztikusak.
2009. ápr. 18. 01:27
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Igazából az ügyintözödön múlik a dolog!

Most elég sokat szigoritottak,én pl nem tudtam be menni mert nem volt pénzem és szóltam hogy nem tok menni erre megszüntették így meg már pláne nem lesz pénzem....

Egyépként elsöre nem lesz szerintem gond!!!!!!!!!

2009. ápr. 18. 08:03
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem lesz semmi gond. Én egyszer jó két héttel később mentem. Persze azért hétfőn menjél be.
2009. ápr. 18. 08:36
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen az eddigi válaszokat! Remélem tényleg nem lesz gond, nem jönne jól ha megszüntetnék! Az a baj, h szombaton nincsenek igy bemenni se tudok, se felhívni őket!
2009. ápr. 18. 09:51
 6/6 anonim ***** válasza:
a Katona József utcában az előttem sorban állóknak egy hét késés után is azt mondták, hogy máskor azért legyen pontos. Lehet, hogy ott is ügyintézője válogatja. Tényleg ügyelni kell erre, nehogy elveszítd a különböző jogosultságaidat.
2009. ápr. 18. 20:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!