Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Sok ember miért utálja a...

Sok ember miért utálja a providentet?

Figyelt kérdés
400%THM meg stb...de nem értik meg, hogy nem a 4×esét kell vissza fizetni?? Ha meg nem tetszik, minek veszik fel? A képviselő mindent elmond az első találkozásnál. Egyszerűen bosszant .A sok roma meg ezek után rájuk mondja, hogy uzsorakamat stb. eddig ezt a szót nem is ismerték, de most marha okosnak hiszik magukat. Bezzeg mikor egyből megkapták a pénzt örültek. Én is örültem és vissza is fizetem.Szóval:Miért háborodik fel a sok ember?
2009. ápr. 17. 21:19
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Így próbálják megúszni a visszafizetést. Pedig amikor felvették, tudták mit vettek fel. Nem lett volna muszáj...
2009. ápr. 17. 22:18
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Mert ez emberek csak kapni szeretnek, de visszafizetésnél már húzzák a szájukat. A Provident olyan hitel, hogy nem lehet visszafizetni úgy, hogy valakinek nincs semmi bevétele...akkor a romáktól mit vársz? Aki nem dolgozik tisztességesen, az nem tudja visszafizetni.
2009. ápr. 18. 00:15
 3/7 anonim ***** válasza:
53%
Én azért utálom a Providentet, mert a reklámjai azt sugallják, hogy jó döntés mindenféle hülyeségre hitelt felvenni és elhitetik az átlagos, buta emberekkel, hogy normális dolog ajándékot, csecsebecséket ebből venni, rezsit, bulit ebből fizetni. Azért is utálom, mert mindenféle gátlás nélkül, a magas haszon reményében ad olyan embereknek is hitelt, akiknél tudja, gond lesz a visszafizetéssel. Az emberi butaságot, hiszékenységet kihasználva jut magas profithoz. (Persze tudom, ezen a téren nem ők az egyetlenek, csak a többi ilyen bankot, pénzintézetet kevésbé ismerik.)
2009. ápr. 18. 07:52
 4/7 anonim ***** válasza:
44%
Az utolsóval teljesen egyet értek!
2009. ápr. 18. 16:17
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
07:52: lehet, hogy félrevezetőek a reklámjaik, de aki úgy vesz fel hitelt, hogy nem gondol bele, hogy mit csinál és nem mérlegel, az magára vessen, nem?
2009. ápr. 18. 16:21
 6/7 anonim ***** válasza:
37%
Sajnos az átlagemberek, az egyszerű gondolkodású tömeg megvezethető, ezt használják ki pl a gátlástalan politikusok és sok pénzintézet is.
2009. ápr. 18. 19:33
 7/7 anonim ***** válasza:

Jaaa-jee!

Igazatok van! Megtévesztő a reklámjuk! Meg utáljuk együtt az Axe-ot is, mert befújtam magam, de mégsem szednek szét a nők.

Ha valakinek azt sugallja a Providencia reklám, hogy vegyen fel hitelt a kisunokája születésnapjára, azt elégé lesajnálom. Minden reklám sugall valamit, ennyi erővel tiltsuk be mindet, vagy olyan reklámokat szeretnétek:

Ez a csoki nem a legjobb, van benne egy kis mogyoró, de nem tettünk bele sokat, mert drága, de szeretnénk ha megvennétek, mert szeretünk itt dolgozni, meg kell a pénz...

2009. ápr. 24. 06:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!