Ha külföldre megyek dolgozni vihetek magammal ki 6 havi fogamzásgátlót, vagy majd ott kinn kell iratnom?
2 évig éltem Angliában. A gyomrom miatt napi szinten gyógyszert kell szednem. Én minden hazalátogatásnál 3 havi adaggal repültem. Amikor pedig nem tudtam hazajönni, akkor postán küldettem ki magamnak a családommal.
Kint is lehet iratni, de nekem macerásabb. Mert amíg itthon egyszerre 3 havi adagot kaptam. Kint csak 2 hetit. És ugye kinek van kedve 2 hetente gyógyszertárba járni.
Dolgozáshoz minek kell 6 havi fogamzásgátló?
Csak nem kurv@nak mész?
Köszi a normális válaszokat!
utolsó te meg egy akkora barom vagy hogy az nem igaz! Azért kell 6 havi,mert nem tudok hazajönni 3 hónap múlva irtani,a barátommal megyek és nem tervezünk gyereket,ezért "tömöm magam hormonnal"!
Úgy látszik ha az ember védekezik a nem kívánt terhesség ellen mért az is baj...
Ezt írtad:
"Azért kell 6 havi,mert nem tudok hazajönni 3 hónap múlva irtani,"
Szóval szeded, mert különben 3 havonta kiirtatod??!!
Na most akkor ki is a barom??
Te bunkólány!
el irtam,te szerencsétlen... ennyi észt!
nekem és a páromnak a gyógyszer jobb fogamzásgátló eszköz,ezért nem az óvszer mellett vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!