Ha Vateráról rendeltem valamit, az hány munkanapon belül érkezik meg? (bővebben lent)
A Vatera piacterén keresztül rendeltem, már megtörtént az átutalás az eladó félnek, telefonon is értekeztünk, azt mondta, hogy mihelyst megtörténik az átutalás, küldi az árut. Ha jól emlékszem, aug. 17-én történt meg az utalás, a hétvégén ugye ünnep volt, lehetséges, hogy ma megérkezik az áru? Ez volt oda írva hozzá: "Személyes átvétel, Ajánlott levélként előre utalás után". Ez mit jelent? Postai úton kapok egy papírt, hogy be kell mennem a postára átvenni, vagy ki jön a postakocsi (vagy csomagszolgálat) házhoz, alá kell írnom egy papírt, és odaadja személyesen?
Kérlek segítsetek, kezdő Vaterás vagyok! Előre is köszönöm a válaszokat!
''A kérdező kommentje:
Csak ez azért hatalmas nagy kib*szás, mert ennyi erővel én is küldhettem volna neki később a pénzt, illetve így marhára nem korrekt... mert rögtön küldtem, akkor neki kutya kötelessége rögtön küldenie az árut, ha törik, ha szakad. Még a mai nap várok, ha ma nem jön meg, mit csináljak?''
Kérem szépen a pénz gyors átutalásának nem sok köze van az eladó postára rohanásához.
Ha feltüntette hogy mennyi időn belül postáz akkor azt kell figyelembe venni.Ha nincs feltüntetve az aukció oldalán lévő feltételek között, akkor körülbelül 1 hét az ami még teljes mértékben korrektnek mondható.
Ha meg lett beszélve az eladóval a postázás napja akkor viszont azt illik betartani, ez már becsület kérdése.
Ha egy olcsó nyomott áron megvásárolt termékről van szó nem várható el az eladótól extra költségekbe verje magát a gyors postázás érdekében.
Ha olcsón vásároltunk akkor legyen türelmünk is kivárni a vásárolt áru megérkezését.
Ha a vásárolt tétel értékes és reális piaci áron kelt el akkor viszont úgy korrekt hogyha az eladó is veszi a fáradtságot és gyorsan postáz (1-2 napon belül).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!