Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Olyan MLM munka van, ahol nem...

Olyan MLM munka van, ahol nem kell semmit eladni, csak "népszerűsíteni" kell valamit?

Figyelt kérdés

Van a GDI és a SiteTalk. De ezekhez nem fűzök túl sok reményt...

Egyéb munka is érdekel amivel lehetőleg itthonról tudok pénzt keresni.

Előre is köszönöm a válaszokat! :)

2011. aug. 13. 16:19
 1/8 Smartguy86 ***** válasza:
48%
Kényelemből még senki nem lett gazdag...
2011. aug. 13. 16:49
 2/8 A kérdező kommentje:
Akkor én leszek az első! :)
2011. aug. 13. 17:27
 3/8 anonim ***** válasza:
Vannak ilyenek persze. Csak az a gond hogy a törvény bünteti.
2011. aug. 13. 18:03
 4/8 A kérdező kommentje:
Az MLM-et mért bűnteti??
2011. aug. 13. 18:42
 5/8 anonim ***** válasza:

Ez lehet, hogy érdekelhet téged. ;-)

[link]

"Az internet híressé tud tenni. De mi tud igazán gazdaggá tenni Téged, anélkül, hogy napi 10-14 órát keményen dolgoznál?"

2011. aug. 13. 19:37
 6/8 Smartguy86 ***** válasza:
48%
19:37 - Nem gondolod, hogy ez az oldal kicsit túl titokzatos ahhoz, hogy hiteles legyen? :D
2011. aug. 13. 20:00
 7/8 anonim ***** válasza:

Megnyitod az oldalt és a következők fogadnak:

luxusautó - pipa!

jóképű nő és férfi - pipa!

hajókirándulás - pipa!

nyaralás egzotikus szigetn - pipa!

gyerekek kutyával - pip...mi?? várjunk csak! szerintem ez az oldal átverés, nincs teletűzdelve a vágyat, majd kapzsiságot felkeltő képekkel!

Kész vicc az oldal...A szavazók nagyrésze anyagi függetlenségre vágyik...Persze mert fogalma sincs hogy mit akar kezdeni az életével, de úgy gondolja, hogy ha lenne pénze akkor jól érezné magát.

2011. aug. 13. 20:38
 8/8 anonim ***** válasza:
Persze. Csak belinkeltem... Meg a YouTubeon lehet találni egykét trainer videót a honlap szerkeztőjétől és ezért gondoltam, hogy érdemes elolvasni...
2011. aug. 13. 20:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!