6 honap alatt 200. 000 forint jobbára élelmiszerre, sok?
Budapesten vagyok egyetemista, az elmult 6 honapban regisztráltam a kiadásaimat. Otthonrol viszek némi kaját, ami ugy 3-4 nap alatt elfogy ebédekként, ezen kivül még vennem kell reggelire valot is, meg estére valamit. Hogyan lehetne visszafogni ezeket a kiadásokat? Ha föznék pl, akkor mennyivel kerülne kevesebbe az, hogy zabáljak?!
Pl van, hogy napközbe nem is eszek szinte semmit, este viszont bemegy egy teljes gyros tál mondjuk, ami kerül vagy 1200 forintba. A statisztikákat nézve, napi átlag 1000 forintot költök. Általában 2 hetente járok haza, otthon nyilván nem kell költenem semmire. Anyámék szerint enni kell! De ennyi pénzért kicsit sok nem? Hogy él meg budapesten, aki pl minimálbéren van?
ez kb 30-35000Ft/hó
biztos lehetne ennél kevesebbet költeni
de a mai élelmiszer árak mellett végülis sajna nem nagyon lehet spórolni.
ha főznél biztos olcsóbban kijönnél
a McDonalds, Fornetti, gyrosos, pizzázó stb.. gyors-praktikus megoldást jelentenek, de nem túl pénztárcakímélőek..
mapi szinten smmikép nem ajánlom
hát igen ez a baj
egyél egészségesen, napi 5x, olcsón:S
kihívás..
én is egyetemista vagyok és sokx én is egy szendvicset tudok egész nap enni.meg monjuk egy müzliszelete almával.. vagy ilyesmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!