Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Mit lehet csinálni, ha a vevő...

Mit lehet csinálni, ha a vevő nem a saját címét adta meg vaterán?

Figyelt kérdés
Leütötte egy ember a vaterán a fix áras termékemet, de címnek nem azt adta meg, ahova várja a cuccot. Én elküldtem neki utánvéttel,és utána láttam hogy aznap mikor feladtam írt egy e-mailt, hogy teljesen más névre és címre kell neki, mint amit megadott. Most mit lehet tenni? Nem lenne jó, ha visszajönne a csomag. mert buknék 2,5k-t és a cucc se lenne jó, ha a nyakamon ragadna :S plussz még a vaterának is kell fizetni kb 2,5k jutalékot utána.
2011. aug. 4. 19:17
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Az utánvétel azt jelenti, hogy a vevő akkor fizet, amikor az árut a postás viszi.
2011. aug. 5. 10:33
 12/14 anonim ***** válasza:
Nagyon úgy néz ki, meggondolta magát, nem kell neki az árud.
2011. aug. 5. 11:46
 13/14 A kérdező kommentje:
megkapta a csomagot azt írta :) úgyhogy megnyugodtam.
2011. aug. 5. 20:27
 14/14 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat :)
2011. aug. 5. 20:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!