Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Megéri Vaterán eladónak...

Megéri Vaterán eladónak lenni, vagy csak a vásárlás érheti meg?

Figyelt kérdés
Tapasztalatokra lennék kiváncsi.
2011. aug. 2. 10:47
 1/9 anonim ***** válasza:
Nekem meg érte, eddig mindent úgy sikerült eladnom, hogy hasznom volt belőle.
2011. aug. 2. 11:01
 2/9 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!

Én is csak jót tudok mondani. Teljesen pozitív.

manju

2011. aug. 2. 11:46
 3/9 A kérdező kommentje:
Én még teljesen kezdő vagyok, egyenlőre csak vásárolgatok. Hogyan kell elkezdeni azt, hogy eladó lehessek és hasznom legyen belőle? Van egy bankkártyám de nincs rajta semmi pénz. Hogyan induljak neki ennek az egésznek? Hogy zajlik le ez a kezdetektől fogva? Köszönöm, aki segít!
2011. aug. 2. 18:38
 4/9 anonim ***** válasza:
Felrakod és ha van vevő, akkor eladtad a használt dolgaidat. Majd ő utal, és te postázod. Az ár persze csak akkor jó, ha reális.
2011. aug. 2. 19:15
 5/9 anonim ***** válasza:

Szia!

Először ellenőrzött felhasználónak kell lenned. Csak kövesd a leírtakat.

manju

[link]

2011. aug. 2. 20:59
 6/9 anonim ***** válasza:
Ha felesleges holmijaid vannak, el lehet passzolni. De hogy ott valódi márkás terméket vásárolj vajnyi kevés esély van. Vagy hamisítvány, vagy jól átb@asz az eladó..
2011. aug. 2. 21:19
 7/9 anonim ***** válasza:
Akkor érdemes eladnod, ha van piacképes eladó terméked (logikusnak tűnik, bár a kérdésed alapján szerintem ez a korrekt válasz).
2011. aug. 3. 15:13
 8/9 A kérdező kommentje:
És csak egyszer kell fizetni 100 Ft-ot ahhoz hogy teljes jogú felhasználó legyek, később már nem kell semennyit, csak az eladott áruk után a jutalékot??
2011. aug. 3. 19:37
 9/9 anonim ***** válasza:

Azt a 100 Ft-ot is jóváírják majd az első számládkor.

Van feltöltési díj, 5 Ft. Ha eladtad a terméket, ezt is jóváírják, de akkor van a jutalék. Ha nem adod el, ki kell fizetni. Ez az összeg növekedhet, ha nagy összegű a termék.

[link]

manju

2011. aug. 3. 21:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!