Ilyenkor hogy kapom meg a reálhozamom?
Figyelt kérdés
Az állandó lakcímemen a volt párom lakik. Ideiglenes lakcímem nincs! (az állandó lakcímemtől 50km-re kerültem)
Ugye nem adja oda a postás a volt páromnak?
2011. júl. 31. 21:21
1/5 anonim válasza:
Felhívod a pénztáradat, és megkérdezed, hogy mi a teendőd, hogy megkapd a pénzed (ha jár egyáltalán).
3/5 anonim válasza:
Mivel oda vagy bejelentve, szerintem (hangsúlyozom, szerintem) simán oda fogja a adni a postás akárkinek, aki otthon van és aláírja az átvételt. Mert hát feltételezhető, hogy ha oda vagy bejelentve, akkor oda mész haza, a postásnak honnan kellene tudnia, hogy nem vagytok együtt?
4/5 A kérdező kommentje:
Mikor még nyilatkozni lehetett akkor még együtt éltünk!
Előfordult, hogy egy sima ajánlott leveled ami nekem jött anno, csak én vehettem át, neki nem adták oda. Ezért gondoltam hogy talán ezt sem adják oda:(( Na akkor telefonálok hátha nem késő! kössz
2011. aug. 1. 14:53
5/5 anonim válasza:
Nem adhatja oda, értesítést kell hagynia. Honnan tudhatná hogy akinek odaadja az nem nyeli le?!
Persze ha szarik bele az adott postás, akkor átadja.
Tapasztaltam ilyet, mondjuk nem pénzzel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!