Van arra esély, hogy a közeljövőben a fizikusok aranyat tudnak készíteni elfogadható áron, és a befektetési arany egyik pillanatról a másikra semmit nem fog érni, amit most annyira vesznek?
szvsz
nálunk még a rendkívül alacsony nyugati átlagnál is kevesebb ember takarít meg aranyban ill. ezüstben
a (fizikai) befektetési fémvásárlás pedig inkább csak kuriózum itt
kis hazánk nem a Közel-kelet vagy India vagy a Távol Kelet
nemesfém-mániával ott lehet találkozni…
Kérdésre válaszolva:
Kizártnak tartom hogy "egyik pillanatról a másikra" megtörténhessen ez "olcsón".
Ipari módszerekkel gyémántot is elő tudnak állítani szénből, mégis az értéke az igazihoz képest elenyésző...
Aki befektetési aranyat akar vásárolni, annak egy jó tanács:
NE VEGYETEK A
link alatt található aranyakból..
Az árak frankón átverések, mire a kereskedőhöz jutottam 7000.- al drágábban adták, és megmutatták a neten is hogy pont most felment az ára..
Aztán kiderült, hogy az ügynök a legdrágább kereskedőhöz vitt el, és magyarázkodott hogy az árak csak "tájékoztató jellegűek" voltak..
Lényeg: Érdemes aranyat venni, de máshol!!!
www.aranypiac.hu
Eddig pár oldalt végigjártam, itt a legolcsóbb....én most tervezem minden pénzem (4 millió) aranyba tenni... és nem kell gondolkozni!
Egy kérdés van! Az arany biztosabb befektetés, vagy a forint? Azt hiszem ezen senkivel nem veszünk össze! Jurót nem merek venni, mert bajok lehetnek ott is...dollárról meg ne is beszéljünk...az ingatlanárak, még mehetnek lefele, ha beüt a válság 2ik hulláma....akkor az arany csúcson lesz,.....pedig nagyon úgy fest, hogy baj van!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!