Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Van arra esély, hogy a közeljö...

Van arra esély, hogy a közeljövőben a fizikusok aranyat tudnak készíteni elfogadható áron, és a befektetési arany egyik pillanatról a másikra semmit nem fog érni, amit most annyira vesznek?

Figyelt kérdés
2011. júl. 31. 18:19
1 2 3
 11/29 A kérdező kommentje:
Volt néhány eszméletlen hülye válasz. Nem tudom minek irogat, aki nem ért hozzá, ezt soha nem fogom felfogni. Az aranycsinálás nem a kémia, hanem a fizika témaköre, mert a kémia nem foglalkozik elemek átalakításával. Ha egyik pillanatról a másikra bejelentenék, hogy az aranyat olcsón elő lehet állítani, akkor aki aranyban tartja a pénzét rögtön elértéktelenedik, és már nem tudna helyette mást venni.
2011. aug. 1. 11:12
 12/29 anonim ***** válasza:

"akkor aki aranyban tartja a pénzét rögtön elértéktelenedik, és már nem tudna helyette mást venni."

hihi:)))

hát ettől egyáltalán nem tartok:)))

2011. aug. 1. 11:17
 13/29 Smartguy86 ***** válasza:

A folyamat milyenségétől függ, hogy kémiai, fizikai kémiai, vagy fizikai folyamatról van-e szó. Tehát ezen kár vitatkozni.

Ami a kérdést illeti: szerintem aki kizárólag aranyban tartja a pénzét és ez az utolsó mentsvára, az meg is érdemli...

2011. aug. 1. 11:17
 14/29 anonim ***** válasza:

ez lett volna ennek a kérdésnek a célja?

hogy megijedjünk?

Higanyból már KÖZEL NYOLCVAN ÉVE tudnak aranyat csinálni…

És változott valami?

Semmi egy az ég egy adta világon….

Klikk alább

Gold Souk Dubai

http://www.youtube.com/watch?v=Xq0YvlSBuLc

Ők se nagyon tartanak ettől…

2011. aug. 1. 11:20
 15/29 anonim ***** válasza:

"kizárólag aranyban tartja a pénzét és ez az utolsó mentsvára, az meg is érdemli"

ezüstben is lehet:)

platinában is lehet:)

rhodiumban is lehet:)

palladiumban is lehet:)

2011. aug. 1. 11:22
 16/29 anonim ***** válasza:

Komolyabban:

Mi most egy stagflációs periódusban vagyunk

és ilyenkor az álmoskönyv szerint a nemesfém jó befektetés

az alábbi grafikon is ezt tanusítja:

[link]

2011. aug. 1. 11:26
 17/29 Smartguy86 ***** válasza:

Elhintenek a kicsiknek egy pár ilyen hírt, hogy az arany ára szépen felkússzon, aztán mikor már csak a lassúak ugranak az emelkedésre, akkor szépen eladjuk nekik a miénket - vaskos profit, a későn észbekapók meg beszopták. :DDD

Szerintem ennyi a lényeg.

2011. aug. 1. 11:28
 18/29 anonim ***** válasza:

aha..

ez kb. 5 és 10 ezer USD / uncia környékén lesz aktuális:)))

és attól még nagyon távol vagyunk:)

2011. aug. 1. 11:35
 19/29 anonim ***** válasza:

Egyébként ki szopná meg?

az átlagember - egyelőre - még azt csak akkor találkozik ezzel a kérdéssel amikor zaciba csapja vmelyik ősöktől örökölt ékszerét

még semmilyen aranymánia sincsen

se nálunk

se a nyugati világban

2011. aug. 1. 11:38
 20/29 A kérdező kommentje:
Szerintem bárkit érdekel akinek egy kis megtakarított pénze van, akár csak 100ezer forintnyi és nem akarja, hogy elértéktelenedjen, mert sorra jönnek a válságok, és nincs olyan pénz, amelyik kibírná. Például, ha valaki lakásra gyűjt, mert mire összegyűjti elértéktelenedhet hosszú távon, tehát nagyon fontos, hogy miben tartja. Egyébként még azt akartam megkérdezni, hogy a fehérarany az micsoda?
2011. aug. 1. 13:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!