Véletlen elnéztem az árat EBAY-en Nagyon fontos PLS Mit tegyek?
Semmit nem kell csinálnod.Egyszerűen megírod az eladónak,hogy elnézést kérsz tőle,de mégsem kell a termék neked mert elnézted az árát,és neked ez sok.ennyi.
Az eladó tudomásul veszi,igaz adni fog neked egy negatív jelzést..de mást nem nagyon tud tenni.
600000Ft???
Az eladó már postázottként jelölte az árut?
Ha igen, ha megjött, postafordultával küldd vissza.
Úgy tudom az ilyen vásárlásnál is van lehetőség elállni az üzlettől, annak megkötésétől számított X napon belül. Érdemes alaposan elolvasni az e-bay erre vonatkozó szabályzatát. Ha végképp nem tudsz zöld ágra vergődni, akkor írj a customer service-nek (feltéve ha Ebay Buyer Protection volt a terméken).
Bár azt nem értem hogy most akkor átutaltad a pénzt? vagy ez Paypal? mert az engedélyed nélkül nem vehetnek le pénzt a bankkártyádról/Paypal számládról.
belinkelnéd az aukciót?
2. senki nem küld fizetés nélkül árut ;)
kérdező írj az eladónak, hogy sajnos elnézted, és nem tudod megvenni - negatívot ad, de talán nem tiltat ki az ebayről
édes istenem, minek adott pozitívot? az is kezdő még...
írj az eladónak, ne sumákolj, 2000 font után nagyon sok a jutalék, ha ki kell neki fizetnie
Ez komoly??? ennyi ért megy????
Én kint pár fontért simán megtudom venni a Harry potter könyveket.Igaz nem első kiadás..de angol...
ma 16:14 vagyok
Még 20 fontért sem venném meg,mert én 1 könyvet vettem 2 fontért.(carrboot piacon állandóan árulnak Harry Potter könyveket..néha még alkudni sem kell.
Mondjuk én az unokahúgomnak vettem meg.Magamnak Stephen King könyveket veszek 50 penny és 2 font között..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!